Păcăliţi de dinamovişti, steliştii nu mai fac niciodată coregrafii

Ultima actualizare:
Mihai Stoica a suferit cea  mai mare umilinţă ca manager  din partea rivalilor de moarte
Mihai Stoica a suferit cea mai mare umilinţă ca manager din partea rivalilor de moarte

Lipsiţi de galerie, roş-albaştrii au fost umiliţi de rivalii din “Ştefan cel Mare”. Consecinţa a fost anunţată de directorul sportiv Mihai Stoica: niciodată la partidele de acasă Steaua nu va mai avea vreo coregrafie.

Duelul trupei lui Reghecampf cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor a intrat în istoria fotbalului. Nu prin prisma scorului, englezii învângând cu 5-0, ci datorită faptului că duşmanii roş-albi i-au păcălit şi i-au determinat să alcătuiască mesajul “Doar Dinamo Bucureşti” pe toată tribuna a doua. “Niciodată cât timp Steaua va organiza un meci în campionat sau în Europa nu se va mai face coregrafie! Dacă noi aveam peluzele, nu se mai întâmpla niciodată aşa ceva”, a spus Meme Stoica la Sport.ro.


    Mihai Stoica a suferit cea  mai mare umilinţă ca manager  din partea rivalilor de moarteFoto: Mediafax
Mihai Stoica a suferit cea mai mare umilinţă ca manager din partea rivalilor de moarteFoto: Mediafax

Apoi, a tunat: “A fost infracţiune. Oamenii cărora li s-a făcut instructajul au fost înşelaţi. Am aflat că au venit nişte băieţi care au spus că au făcut nişte coregrafii prin Germania, cu firmă, cu cărţi de vizită, cu tot. N-aveam drone, elicoptere… Pentru mine ăsta e un gest infantil. Bun, am făcut o glumă. Doar Dinamo ce? Dacă aşa îşi promovează derby-ul… e şi clubul implicat în asta, în farsa asta? Întreb, nu ştiu. N-am nici o informaţie, dar mă întorc în istorie. Clubul a adus mingii pline cu torţe şi le-au dat în peluză! Cât timp suporterii dinamovişti sărbătoresc incendierea, o să sărbătorească şi coregrafia asta. E greu să trăieşti cu complexul că-n România, Champions League a fost inventată pentru Steaua şi CFR”. Mâine va fi derby-ul Steaua – Dinamo, iar fanii “câinilor” susţin că farsa de la jocul cu City a fost doar “încălzirea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net