Pantilimon ar fi vrut să aibă spectatori în Ungaria!

Ultima actualizare:

„Nu ştiu dacă e bine că se joacă fără spectatori. Eu nu pot să zic că îmi surâde ideea unui stadion gol, dar până la urmă este decizia FIFA şi noi ne conformăm. Pentru noi, portarii, şi pentru antrenori poate că e un plus că se pot auzi mai bine indicaţiile lor", a explicat Pantilimon. Portarul naţionalei a mai explicat că se teme cel mai mult de fazele fixe în meciul de mâine.

„Adversarii au calităţi fizice, e un capitol la care pot spune că stau mai bine ca noi. Dar sper ca noi să compensăm prin calitatea tehnică şi efortul pe care suntem dispuşi să-l facem. Am făcut câteva vizionări şi am văzut că la fazele fixe sunt foarte periculoşi.

Au o talie mai bună ca noi. Sper să ne prezentăm bine la fazele fixe pentru că în această campanie am avut unele momente în care am fost mai puţin atenţi", a spus portarul. Pantilimon a explicat că fotbaliştii echipei naţionale a României sunt conştienţi de importanţa celor trei puncte din partida cu Ungaria de vineri. „Şansele sunt egale, nu cred că Ungaria e favorită.

Poate un mic procent pentru că joacă acasă, dar nu cred că e o diferenţă de valoare între ei şi noi. Suntem concentraţi şi conştienţi că e un meci care ne poate duce în proporţie de 60-70 la sută mai departe şi să privim cu gânduri bune spre locul doi al grupei. E un meci în care ne punem mari speranţe şi la care ne aşteptăm să facem maximum de puncte", a menţionat Costel Pantilimon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net