Pârtieee, marchează Alibec! Explicaţiile mamei fotbalistului


    Roş-albaştrii nu mai acceptă fiţele atacantului şi şansele pentru ca acesta să confirme tocmai s-au epuizatFoto: Click!
Roş-albaştrii nu mai acceptă fiţele atacantului şi şansele pentru ca acesta să confirme tocmai s-au epuizatFoto: Click!

Denis Alibec a spart gheaţa, dar nu la fotbal, ci la schi. Cel mai bine cotat fotbalist din campionatul intern încheie anul 2017 cu un nou scandal, legat de escapada de duminică, zi în care s-a relaxat pe pârtie în timp ce colegii săi transpirau pe teren.

Răsfăţatul Alibec a dat-o, în sfârşit, printre beţe. Din păcate, vârful de 26 de ani a înlocuit porţile de la fotbal cu porţile de pe pârtiile de schi. Concret, Denis s-a pozat la munte, împreună cu un prieten, chiar în ziua în care FCSB avea meci cu campioana Viitorul (2-0). „Am decis ca el să nu fie în lot. N-are nici o problemă medicală, asta a fost decizia mea”, a explicat antrenorul Dică absenţa din echipă a atacantului său. Chiar şi-aşa, Denis Alibec ar fi trebuit să urmărească partida din tribune, aşa cum procedează orice fotbalist profesionist căruia îi pasă de grupul din care face parte. Mai mult, indiferent dacă a schiat sau nu, Alibec n-avea voie să se apropie de pârtii, acolo unde orice neatenţie se plăteşte scump. Ca de obicei, internaţionalul de la FCSB a ignorat tot ce se petrece în jurul său, dovedind încă o dată faptul că e un jucător aproape imposibil de disciplinat.

Despărţire dintre Denis Alibec şi FCSB e din ce în ce mai plauzibilă, în condiţiile în care antrenorul Nicolae Dică nu mai suportă deloc fiţele elevului său, hotârând să-l ignore. „N-am mai vorbit de mult faţă în faţă. Eu n-am de unde să ştiu ce-şi doreşte Alibec. Nu mă întrebaţi acum de ce se va întâmpla cu el peste două luni, atunci când încep iar meciurile oficiale. Vom vedea, poate se va transfera până atunci”, a spus Dică. Cotat la trei milioane de euro, Denis Alibec va însă extrem de greu de vândut în schimbul unei sume avantajoase, în condiţiile în care n-a mai dat un gol din luna august.

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a comentat episodul de la finalul săptămânii trecute, sărind în apărarea fiului său. „E cu familia mea la munte, dar nu a schiat. Poartă acei ochelari de schi pentru că a suferit o semipareză şi a rămas cu o sensibilitate la ochi, curentul îl afectează. Denis s-a dat doar cu telescaunul şi s-a plimbat pe pârtie”, a declarat mama fotbalistului. „Are zile când se spală pe faţă, se apleacă şi nu mai poate de durere. Lua 12 pastile înainte de meci. A avut jumătate de faţă strâmbă după meciul cu CFR de sezonul trecut. A jucat tot play-off-ul cu semipareză”, a completat doamna Stroe.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg