«Petrecăreţii» revin în Cupă


    Nedelcearu ar putea juca pentru a treia oară  în acest an contra CraioveiFoto: sportpictures.eu
Nedelcearu ar putea juca pentru a treia oară în acest an contra CraioveiFoto: sportpictures.eu

Marți (28 martie) se reiau jocurile din Cupa României, dar miercuri e adevăratul derby, CS U Craiova urmând a evolua acasă cu Dinamo. În echipa roş-albă vor fi Nedelcearu, Petre şi Dudea, iertaţi după patru zile, primul având şanse de a fi chiar titular.

Opt formaţii se luptă pentru un loc în “careul de aşi”, printre acestea fiind şi Dinamo. Clubul a avut de suferit recent la capitolul “imagine” după ce Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, ultimul împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, au băut alcool în avionul care transporta “tricolorii” Under 21 la un turneu în Spania. Au fost excluşi din lot, iar acasă şefii şi antrenorii i-au anunţat că vor fi amendaţi şi trimişi la echipa secundă. Petre şi Dudea chiar au jucat duminică pentru “satelit” în partida cu Delta Tulcea, 0-3, Nedelcearu nu a activat nici un minut, iar Olteanu a fost rezervă la Sepsi în duelul cu Olimpia. Ieri, însă, surpriză: Contra i-a chemat la antrenamentul echipei mari pe Nedelcearu, Petre şi Dudea. Astfel după doar patru zile de “exil” ei s-au întors în lot, vor face deplasarea la Severin şi primul ar putea face parte chiar din echipa de start. “Încercăm să-i salvăm, dacă mai putem. Sper ca din discuţia avută să se fi învăţat ceva. Le-am zis că de-acum înainte vreau să-mi «răspundă» doar pe teren. Vreau să nu mai repete! Dacă dintr-un lucru negativ va ieşi ceva pozitiv, atunci sunt fericit, dar dacă nu, atunci devine o problemă şi va fi foarte greu pentru ei să mai poată evolua”, a explicat antrenorul Cosmin Contra.

Cu fix o săptămână în urmă, puştii lui Dinamo, Nedelcearu, Petre, Dudea şi Olteanu, au băut votcă cu cola în avionul ce a transportat echipa naţională Under 21 la un turneu în Spania. Selecţionerul Isăilă i-a dat afară şi miercurea trecută roş-albii le-au comunicat că vor plăti o sancţiune financiară şi că nu vor mai fi sub comanda lui Contra. 

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg