Petrescu a trădat «Generaţia de Aur»


  Dan Petrescu şi-a manifestat interesul pentru postul de selecţionerFoto: Gettyimages
Dan Petrescu şi-a manifestat interesul pentru postul de selecţionerFoto: Gettyimages

Egalul cu Danemarca putea detona grupul care conduce în acest moment fotbalul românesc şi să dea apă la moară “Generaţiei de Aur” pentru un asalt decisiv anul viitor la “gaşca” lui Burleanu. A fost însă invers! Federalii au ieşit mai puternici, deşi i-a tăvălit în presă toată lumea, Daum a fost confirmat, iar Hagi şi compania s-au retras cu dinţii rupţi!

“Regele” îşi făcea zilele trecute planuri pentru echipa naţională şi dezvăluia public ce ar face dacă ar ajunge selecţioner într-un viitor apropiat. Răzvan Burleanu a ieşit însă public şi a spus că nu va cădea în vechea meteahnă românească de a se pripi să demită antrenori şi, cât mai sunt şanse, mergem cu neamţul până în pânzele albe.


  Hagi a spus că nu mai vrea să audă vreodată de echipa naţională, că «Bursucul» e în joc de glezne şi speră încă la postul de selecţioner
Hagi a spus că nu mai vrea să audă vreodată de echipa naţională, că «Bursucul» e în joc de glezne şi speră încă la postul de selecţioner

Vestea n-a picat prea bine peste liderii “Generaţiei de Aur”, iar Hagi a răbufnit primul, după înfrângerea Viitorului cu Astra, din Cupă. “Nu mai comentez absolut nimic de echipa naţională, de Federaţie, de regulament sau de fotbalul românesc. Doar de echipa mea! Sunt sătul şi dezamăgit de tot. Nu mă mai interesează echipa naţională şi nu îmi doresc postul de selecţioner. Nu o să mai antrenez echipa naţională vreodată. E mai simplu aşa, ca să nu se mai simtă nimeni atacat”, a fost declaraţia şoc dată de Hagi şi venită parcă de nicăieri. Dezamăgirea “Regelui” a fost şi mai mare atunci când şi-a dat seama că nu poate anunţa boicotul întregii “Generaţii de Aur”, unul trădând cauza pentru o posibilă ofertă de la FRF.“Popescu s-a retras, acum mă retrag şi eu din orice joc. Pe noi să nu mai conteze nimeni. Aşa că e simplu, obiectivul unora a fost atins. Petrescu am văzut însă că e pe joc de glezne. N-ar zice nu. E meseria lui”, a spus Hagi cu jumătate de gură. Această scindare este surprinzătoare mai ales că “Bursucul” făcea parte din nucleul dur şi foarte influent al vechii gărzi, alături de Hagi şi Popescu. Acest nucleu se aştepta să genereze anul viitor furtuna care să-i spulbere pe Burleanu şi ai lui din fruntea FRF.


  Naţionala are şanse mici de calificare la barajul CM 2018Foto: Mediafax
Naţionala are şanse mici de calificare la barajul CM 2018Foto: Mediafax

Dan Petrescu a fost însă singurul din “Generaţia de Aur” în cărţi la echipa naţională, înaintea numirii lui Christoph Daum, dar n-a ajuns selecţioner pentru că a cerut mulţi bani şi avea o ofertă bună de la Kuban. Acum, cu neamţul aproape capitulat şi cu perspective incerte la Al Nasr Dubai, “Bursucul” speră că îl va succeda pe german, în ciuda dezamăgirii provocate lui Hagi şi Popescu. Asta dovedeşte încă o dată că “brânza” e pe bani, iar dacă Hagi nu le poate oferi un loc de muncă tuturor componenţilor “Generaţiei de Aur” ar trebui să înceteze cu lamentările şi să-şi aştepte rândul. Până la urmă, să nu uităm că ultima dată când “Regele” a stat pe banca naţionalei ne-a bătut Slovenia!

Vrea să lase Viitorul

simeon stalpnicul png

Gică Hagi are, deocamdată, porţile închise la echipa naţională, iar “Regele” se gândeşte serios să-şi găsească de lucru în străinătate, mai ales dacă nu va câştiga titlul cu Viitorul. “Dacă voi face ceva cu clubul, bine, dacă nu, îmi găsesc ceva pe afară, o să îmi caut fără să vă mai deranjez. Ca să pot să trăiesc în România, să mă simt bine în ţara mea. Totul are o limită şi asta e limita. Eu sunt un antrenor care are un club mic. Nici nu puteam să antrenez la echipa naţională”, a încheiat acesta.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg