Piţurcă face praf naţionala lui Daum. Ce jucători propune fostul selecţioner


    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Victor Piţurcă a analizat în termeni duri munca prestată de actualul selecţioner al naţionalei României, Christoph Daum.

Astfel, fostul antrenor al tricolorilor susţine că selecţia tehnicianului german a fost una eronată.

"Văd că se caută această scuză, cu nivelul jucătorilor, chiar de către oficialii federaţiei. Şi eu dispuneam de aceeaşi jucători. Poate unii nu mai sunt selecţionaţi. Să-l scoatem din ecuaţie pe Marica, dar Cristi Tănase, Tamaş, Raţ sunt şi acum în activitate. E clar că echipa nu joacă la nivelul calităţilor jucătorilor. Aceşti jucători au dus naţionala în primele 10 ale lumii", a spus Piţurcă la DolceSport.

"Eu am antrenat echipa naţională şi am obţinut rezultate bune contra unor echipe mari de tot. Din păcate, rezultatele noastre de atunci nu au fost băgate în seamă şi eram puşi la zid. Eu nu l-am criticat niciodată pe Daum. Din contră, eu îl susţin şi acum. Ştiu ce înseamnă să fii antrenor", a completat fostul selecţioner.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg