Presa britanică anunță transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi a avut câteva evoluții bune pentru Glasgow Rangers în Liga Europa
Ianis Hagi a avut câteva evoluții bune pentru Glasgow Rangers în Liga Europa

Clubul scoţian Glasgow Rangers ar fi dispus să plătească suma de cinci milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe mijlocaşul Ianis Hagi. Internaționalul român a fost împrumutat în iarnă de la clubul belgian Genk.

Potrivit presei engleze, gruparea din capitala Scoției ar fi decis să activeze clauza de transfer definitiv, după ce a văzut interesul cluburilor Lazio şi Real Madrid pentru jucătorul de 21 de ani. Ianis Hagi a bifat 12 meciuri în toate competiţiile pentru Glasgow Rangers. El a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa, iar fanii echipei scoţiene își dorește ca tânărul fotbalist să fie păstrat pe Ibrox Park.Dacă Rangers îl va cumpăra de la Genk, Ianis Hagi va deveni unul dintre primii zece jucători din istoria clubului scoţian, din punct de vedere al sumei de transfer, potrivit goal.com. 

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a evoluat în cariera sa, ca senior, la Viitorul Constanța (2015/2016, 2018/2019), Fiorentina Florența (2016-2018) și KRC Genk 2019/2020), fiind împrumutat în iarnă la Glasgow Rangers. 

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg