Presa italiană: «Chivu şi Milito spun adio Interului la finalul sezonului»

Ultima actualizare:

"Legendele nu se şterg, dar uneori este bine să priveşti înainte şi să te gândeşti la viitor. Acesta este raţionamentul pe care responsabilii lui Inter l-au luat în calcul când au evaluat poziţiile lui Chivu şi Milito pentru 2014. Cei doi jucători, adevărate simboluri nerazzuri în ultimii ani de succese care au culminat cu tripla (n.r. - campionat, Cupa Italiei, Liga Campionilor) reuşită de Jose Mourinho, oferă puţine garanţii pentru viitor, cu ale lor numeroase accidentări ce reprezintă o sursă de incertitudine, la care se adăugă salariilor lor ridicate", a scris sursa citată.

Milito şi Chivu ar putea să se alăture astfel altor vedete care au părăsit deja pe Inter, cum ar fi Sneijder, Julio Cesar, Eto'o şi Lucio. Salariile celor doi, de circa 2,5 milioane de euro fiecare, reprezintă o "povară economică grea", în condiţiile în care Inter este aproape să rateze din nou participarea în Liga Campionilor.

La Inter, primul compartiment vizat de "restructurare" este cel defensiv, în urma evoluţiilor dezamăgitoare din acest sezon. Brazilianul Juan Jesus, 21 de ani, şi italianul Andrea Ranocchia, 25 de ani, vor fi păstraţi, spre deosebire de argentinianul Walter Samuel, aşteptat să se retragă la finalul sezonului, şi Chivu.

Potrivit site-ului citat, fundaşul român în vârstă de 32 de ani ar fi dorit în Anglia de Newcastle şi Tottenham. Echipa antrenată de Villas Boas ar fi interesată, pe lângă Chivu, şi de fostul fotbalist al CFR-ului Alavaro Pereira. Pentru atacantul Diego Milito, în vârstă de 33 de ani, accidentat grav în meciul tur cu CFR Cluj, din Liga Europa, următoarea destinaţie ar putea fi un club din ţara sa natală, Argentina - Racing Avellaneda, unde "Il Principe" s-a lansat în fotbal.

Cristian Chivu are contract cu clubul Internazionale Milano până în vara anului 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net