Primarul din Iași, necruțător cu propria echipă

Ultima actualizare:

    Poli Iași se luptă pentru evitarea retrogradăriiFOTO: Sportpictures.eu
Poli Iași se luptă pentru evitarea retrogradăriiFOTO: Sportpictures.eu

Rezultatele foarte slabe înregistrate în acest campionat, care au dus la clasarea Politehnicii Iași pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, l-a făcut pe primarul orașului, Mihai Chirică, să-i facă praf pe jucători în plină conferință de presă.

„Ce pot să le spun? Să mă lase. Așa pot să iau și eu bătaie. Mă duc și eu să joc un meci, că și așa se ia băiate aici. Ce te pui că e 3-0 sau 4-0. Stau și eu și iau bătaie cu 4-0. La vârsta mea și la ce știu despre fotbal, iau și eu bătaie de la Voluntari, Chindia. Sunt niște comune care gravitează în jurul unor orașe mai mari. Și când îi prind pe moldovenii ăștia vrednici îi ard de le sună apa în cap. Și după ce iau bătaie… Dacă joacă în deplasare nu poți da vina pe teren, ci că e deplasarea lungă. Dacă joacă acasă pierd din cauza primarului. Sau că e vineri, vinerea scrie în regulament că luăm bătaie. Așa încât nu pot decât să le urez succes. Persiflez un pic pe marginea lor pentru că merită. Le spun sincer, să le fie rușine!”, a declarat edilul.

În acest retur de campionat, Poli Iași a pierdut ambele meciuri disputate, cu Botoșani acasă (0-1) și cu Gaz Metan Mediaș în deplasare (1-2). Echipa ocupă ultimul loc în clasament.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net