Rapidiştii plătesc, patronul nu


    Soţii Moraru nu mai  au viaţă lungă  la Rapid, după  conflictul cu fanii
Soţii Moraru nu mai au viaţă lungă la Rapid, după conflictul cu fanii

Rapid a devenit lider în Liga a II-a după victoria cu 3-1 obţinută în faţa principalei contracandidate la promovare, Dacia Unirea Brăila. Rezultatele nu anulează însă problemele financiare grave de la club, iar fanii ştiu asta şi au declarat război familiei Moraru.

Imediat după sfârşitul partidei cu brăilenii, în loc să sărbătoreaască, fanii şi-au îndreptat atenţia către loja în care stătea familia patronului Moraru. Motivul: lipsa de viziune şi de investiţii de la club, care în loc să-şi plătească datorile şi să iasă din insolvenţă, ca Dinamo, acumulează datorii noi şi merge spre faliment. Cum Valerii nu ajunsese la meci, grupul recalcitrant a luat-o în colimator pe soţia acestuia, Violeta, şi pe fiul lor, Octavian. Cei doi au fost înjuraţi şi scuipaţi de suporteri, care apoi au lovit cu picioarele maşina acestora în timp ce le cereau să plece din Giuleşti. Valerii Moraru s-a speriat şi dacă sub influenţa fricii a spus că cedează acţiunile şi nu mai e interest de Rapid, a revenit a doua zi prin soţia lui, care a spus că s-au răzgândit.

Au luat amenzi de 8.200 de lei

“Nu ne speriem din atât. Suporterii au văzut că Valerii nu mai vine la meciuri şi au început să fie violenţi cu mine. Nu vor obţine nimic. Fac tot felul de mizerii. Anul trecut au aruncat cu petarde şi am plătit 100.000 de euro amenzi, bani ce puteau intra în club. Cineva ne-a spus că problemele cu galeria se pot rezolva plătind, dar nu vrem să ne cumpărăm liniştea”, a spus aceasta. Până la rezolvarea într-un fel a problemelor, durii care i-au luat la rost au plătit gras. Unsprezece dintre ei au primit amenzi totale de 8.200 de lei şi interzicerea accesului pe stadioane timp de un an.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
1 somn jpg jpeg
image
image
image
image
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg