Război intern la națională


    Iordănescu şi Raţ  nu mai sunt în  relaţii bune
Iordănescu şi Raţ nu mai sunt în relaţii bune

Naționala României traversează cea mai bună perioadă a ultimilor ani. ”Tricolorii” au ajuns pe poziția a opta în topul mondial, performanță pe care n-au mai atins-o din aprilie 2000. Cu toate astea, în sânul primei reprezentative nu este liniște! Cei mai importanți oameni, căpitanul Răzvan Raț și selecționerul Anghel Iordănescu, se duelează în declarații belicoase.

Totul a pornit de la meciul cu Irlanda de Nord. Atunci, accidentat, fundașul lui PAOK, Răzvan Raț, a decis să plece de urgență la tratament la Belgrad, la Marijana Kovacevic. ”Eu consider că am făcut un sacrificiu. Important e că n-am fost pe teren, cu toate că accidentarea pe care am avut-o mă putea ţine departe de gazon cel puţin 4-6 săptămâni. Am reuşit să fac în aşa fel încât recuperarea să fie mult mai rapidă, dar tot n-am fost pe teren”, a spus atunci căpitanul obișnuit al naționalei. Cuvintele lui Raț nu i-au picat deloc bine antrenorului ”tricolorilor”.

”Generalul” Anghel Iordănescu a tăcut o perioadă, dar n-a mai putut și, întrebat de situația lui Raț, a răbufnit: ”E treaba lui Răzvan Raț dacă s-a supărat. E un simplu jucător, chiar dacă e căpitanul echipei. Trebuie să înțeleagă că are aceleași drepturi și obligații ca oricare alt jucător. Răzvan Raț poate declara ce vrea, dar îl atenționez: și în calitate de căpitan de echipă trebuie să aibă grijă în discursul pe care îl provoacă. Dacă merită, îl voi convoca în continuare. Trebuie să înțeleagă că nu am fost mulțumit de el la meciul anterior, când, tot așa, mi-a spus că e apt de joc și practic a jucat la 50% din posibilitățile lui”.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg