Răzvan Lucescu: ”În prima repriză, am păcătuit printr-o mare teamă față de acest adversar”

Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a declarat că eșecul nu trebuie pus pe seama lipsei de noroc: ”Am greșit, iar la acest nivel plătești. Fiecare eroare se întoarce împotriva ta. A fost un meci tare, cu un adversar foarte puternic, cu forță ofensivă, care face presing foarte bine. Am deschis scorul, însă am fost egalați printr-o lovitură liberă ușor acordată. În prima repriză, am păcătuit printr-o mare teamă față de acest adversar. După pauză, am reușit să-l surprindem. Am avut ocazii de gol. Repriza a doua trebuia să se termine la egalitate, însă a fost acea greșala, la 1-2. Să primești gol în minutul 89 îți provoacă o dezamăgire”, a declarat Lucescu junior la Sport.ro. Antrenorul Rapidului consideră că grupa din care face parte echipa lui este una echilibrată, cu Eindhoven mare favorită. ”Celelalte trei echipe se vor bate pe un loc. Avem experiența meciurilor cu echipele poloneze. Va trebui să ne batem. Echipa noastră e bine organizată. Dacă nu am fi făcut noi acea greșala... Nu comentez acea eroare. Nu înțeleg de ce a plecat acel balon către poartă... A fost o neatenție”.

O declarație ”plastică” a dat George Copos pentru Sport.ro: ”Am avut ghinion! Ne-am înecat la mal. În minutul 43, am luat gol gratuit. Și în repriza a doua, când am luat două goluri ciudate. Sunt mândru de băieți. Neșansa a făcut să pierdem acest meci. Suporterii au fost imperiali. Vreau să le mulțumesc public”.

Veteran al echipei din Giulești, Daniel Pancu și-a exprimat regretul pentru acest eșec: ”E trist să primești două goluri pe final. Regretam pentru noi, pentru public. Acesta e fotbalul. PSV e favorita grupei. În fotbal lucrurile astea se întorc. Sper ca în următorul meci să avem noi noroc. Am luptat de la egal la egal cu o echipă foarte bună, din campionatul Olandei. Dacă vom lua punctele acasă, cu Tel Aviv și cu Varșovia, cred că vom fi calificați”.Autor al primului gol românesc pe Arena Națională, Dan Alexa a fost încântat de atmosfera de pe stadion. ”Au trecut doar două jocuri. Important este să batem pe Legia, în următorul meci”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net