Răzvan Raţ, adio după 10 ani în Ucraina

Ultima actualizare:

Transferat în 2003 de la Rapid la Şahtior, Raţ sărbătoreşte în 2013 un deceniu de viaţă în culorile echipei antrenate de Mircea Lucescu. Aventura fundaşului român în Ucraina e pe cale să se încheie însă aici. La 32 de ani, Răzvan Raţ va accepta din vară o nouă provocare în campionatul Turciei.

Cel puţin aşa susţin ziarele de pe Bosfor, care îl dau deja pe căpitanul naţionalei României la Beşiktaş Istanbul. Başkanii turci ar fi dorit să-l transfere pe Raţ încă din această lună, când fotbalistul intră în ultimele şase luni de contract cu Şahtior, dar s-au lovit de refuzul lui Mircea Lucescu. „Il Luce" vrea să se mai folosească de Raţ în meciurile din Liga Campionilor din primăvară, astfel că tranzacţia se va oficializa abia la finalul stagiunii în curs.

Conform „Fotomac", Beşiktaş i-a pregătit lui Raţ un contract avantajos din punct de vedere financiar, cu un salariu anual de aproximativ două milioane de euro. De altfel, Răzvan n-a mai acceptat să continue la Şahtior din cauza banilor, oficialii clubului ucrainean propunându-i o micşorare „dureroasă" a salariului: de la 2,3 milioane de euro pe an la doar 1,4.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net