Răzvan Raţ, mai tare ca Hagi

Ultima actualizare:

    Raţ este printre  cei mai buni jucători  de la Şahtior
Raţ este printre cei mai buni jucători de la Şahtior

Uşor-uşor, Gică Hagi începe să piardă record după record în fotbalul românesc.

După ce Dorinel Munteanu l-a depăşit la numărul de selecţii la naţională, iar Adi Mutu mai are doar un gol până la cele 35 de reuşite ale „Regelui" sub tricolor, acum, încă o performanţă a lui Hagi a căzut. Răzvan Raţ a bifat miercuri, în meciul Şahtior - Juventus 0-1, al 96-lea său meci în cupele europene, şir început în 2000, în pardida dintre Rapid şi Mika Aştarak.

Recordurile lui Hagi

Recordurile lui Hagi
Recordurile lui Hagi

Fundaşul echipei lui Mircea Lucescu a întrecut, astfel, performanţa stabilită de Gică Hagi, cel care se oprise la 95 în 2001. Raţ, care deţine şi recordul de partide în Liga Campionilor, cu 57 de meciuri, are şansa să devină primul jucător român care trece de graniţa celor 100 de jocuri în Europa, dar fotbalistul de 31 de ani are timp să urce şi în clasamentul selecţiilor la naţională, unde a strâns deja 86. Şahtiorul lui Raţ a pierdut meciul cu Juventus şi, odată cu el, prima poziţie în grupă, astfel că echipa nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a optimilor Ligii.

Printre cei mai tari adversari pe care i-ar putea întâlni formaţia din Doneţk sunt Barcelona, Bayern, Manchester, PSG şi Dortmund. „Nu ne e frică de niciuna dintre aceste echipe. Barcelona e singura pe care aş vrea s-o evităm", a declarat Mircea Lucescu. Ultima oară când Şahtior a trecut de grupele Ligii, acum doi ani, a fost oprită în sferturi chiar de Barcelona, echipă care avea apoi să câştige trofeul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net