Record! Walter Zenga, nevoit să facă 4 doze de vaccin împotriva Covid-19


    Walter Zenga a publicat și un filmuleț din timpul vaccinăriifoto: Instagram
Walter Zenga a publicat și un filmuleț din timpul vaccinăriifoto: Instagram

Walter Zenga a anunțat că tocmai s-a imunizat cu al doilea ser, de această dată, Pfizer. Prima oară, antrenorul a fost vaccinat în Dubai cu Sinopharm, un vaccin produs de chinezi, dar care nu este recunoscut în Uniunea Europeană.

„Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj... Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci din dragoste”, a scris Zenga pe contul său de Instagram, publicând și un filmuleț din momentul vaccinării. Fostul fostul antrenor al FCSB-ului a anunțat că de această dată s-a vaccinat cu Pfeizer. Dacă nu s-ar fi vaccinat în Italia, Zenga ar fi pierdut dreptul de a asista la meciurile de fotbal din tribune.

Vaccinul Sinopharm a primit aprobarea de urgență din partea Organizația Mondială a Sănătății în mai 2021, devenind astfel primul vaccin anti-COVID-19 dezvoltat de o ţară non-occidentală, care a obţinut undă verde din partea OMS pentru imunizarea populației.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg