Reghe, ca şi instalat la Steaua

Ultima actualizare:

    Reghecampf a lăsat în vară Steaua pentru Al-Hilal
Reghecampf a lăsat în vară Steaua pentru Al-Hilal

Costel Gâlcă a pierdut vestiarul Stelei şi sprijinul patronului. Deşi echipa este pe primul loc în clasament şi, teoretic, nu mai are cum să piardă titlul, tehnicianul este ca şi demis. Şi, pentru ca toate zvonurile să prindă contur, o altă veste a venit din preajma şefilor Stelei: Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Gigi Becali şi va prelua echipa din vară.

Costel Gâlcă are zilele numărate la Steaua. Rezultatele din ultimul timp, care au culminat cu înfrângerea 3-1 la Pandurii, l-au scos din sărite pe patronul Gigi Becali. De unde echipa campioană avea 11 puncte avans faţă de ocupanta locului doi, acuum se vede aproape ajunsă din urmă de ASA Tg. Mureş şi Petrolul, echipe care înaintea zilei de ieri erau la patru, respectiv şapte puncte în urma ”roş-albaştrilor”.  ”Probabil se discută şi despre demiterea lui Gâlcă”, a admis directorul de imagine al Stelei, Helmut Duckadam. La fel ca şi ”Eroul de la Sevilla„, alţi oameni din fotbal au comentat în termeini duri evoluia jucătorilor Stelei, în special în ultimul meci de campionat. ”Sunt convins că antrenorul nu-I cere lui Tănase să joace mingea direct diagonal, în out”, a spus, uşor ironic Duckadam, vizavi  de teoria sabotajului din interior la echipa din Ghencea. Concret, jucătorii nu l-ar mai vrea pe Gâlcă şi în consecinţă au apărut rezultatele proaste ale echipei. Şi nu pentru că tehnicianul dintr-odată nu le-ar mai fi pe plac, ci pentru că  fotbaliştii sunt mai prieteni cu cel care a dat târcoale echipei: Laurenţiu Reghecampf. Fost antrenor la Steaua, Reghe a plecat la Al Hilal, lăsându-I loc lui Gâlcă. N-a făcut mulţi purici  la saudiţi şi a revenit în ţară. Acum n-are echipă, dar, potrivit apropiaţilor patronului Gigi Becali, din vară va avea. Pe nimeni alta decât Steaua, echipa care-l va concedia pe Gâlcă în viitorul aproapiat, indiferent de rezultatele care vor veni. ”Refuz să cred că Gâlcă a pierdut vestiarul. Acum nu aş vrea să se insinueze că jucătorii care aparţin de Anamaria îl lucrează pe Gâlcă. Doar nu sunt aşa tâmpiţi să o lucreze pe Steaua. Pentru ce? Oricum, dacă Gigi vrea să îl aducă pe Reghe, îl aduce”, a precizat uşor secretos Mihai Stoichiţă, fost antrenor al Stelei.

Click! a avut dreptate

Ca un făcut, reporterii Click! au simţit încă de la începutul anului faptul că se încearcă readucerea lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua. Într-un material publicat la 31 ianuarie, ne întrebam dacă antrenorul îşi pregăteşte revenirea la echipă şi evidenţiam principalele motive care ne-au făcut clar că în spatele uşilor închise se pregătea această mutare. 

"Trebuie să ne trezim"

Nu se ştie cât de mult au fost afectaţi jucătorii Stelei după înfrângerea cu Pandurii, dar, cel puţin la nivel declarativ ei au dat semnalul trezirii. ”Este cazul să ne schimbăm atitudinea şi să ne revenim. Am avut ghinion, dar sperăm să ne facem jocul la meciul viitor”, a spus Iancu, după insuccesul cu Pandurii. Pentru stelişti, cel mai bun moment al revenirii ar putea fi azi, când campioana joacă la Ceahlăul Piatra-Neamţ, echipă mult încercată în ultimul timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net