Reghe, criză de nervi la finalul partidei de la Basel!

image
Ciprian Tătăruşanu nu s-a putut opune golului elveţienilor, venit în minutele de prelungire

Până la meciul cu Basel, încheiat la egalitate, 1-1, Reghe obişnuia să-şi muştruluiască elevii în familie, departe de camerele de televiziune. La Basel, golul primit în prelungiri l-a scos din pepeni pe tehnicianul stelist.

Indiferent de rezultat, devenise o tradiţie ca antrenorul campioanei din Bulevardul Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, să-şi adune jucătorii la mijlocul terenului, pentru o scurtă şedinţă ad-hoc, în care eventualele reproşuri rămâneau ascunse de ochii opiniei publice.

La Basel, ratarea victoriei în minutele de prelungire ale partidei a scos la iveală un alt Reghe, mult mai coleric. Frustrat de faptul că a scăpat printre degete două puncte de aur în economia grupei, antrenorul Stelei şi-a vărsat năduful chiar în spaţiul de joc.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a putut stăpâni la finalul meciului de la Basel şi şi-a certat jucătorii chiar pe teren

image
Ciprian Tătăruşanu nu s-a putut opune golului elveţienilor, venit în minutele de prelungire

Astfel, după protocolara strângere de mână cu omologul de la Basel, Murat Yakin, Reghecampf s-a năpustit asupra jucătorilor. Principalul vizat a fost Georgievski, a cărui greşeală de marcaj a dus la golul marcat de elveţieni. Cei doi au avut un scurt schimb de replici, fără a se privi în ochi, Reghecampf amintindu-şi probabil şi de celelalte gafe din acest sezon comise de fundaşul macedonean.

simeon stalpnicul png
Ciprian Tătăruşanu nu s-a putut opune golului elveţienilor, venit în minutele de prelungire

De furia lui Reghe n-a scăpat nici Cristi Tănase, antrenorul Stelei fiind nemulţumit de modul în care „Dodel" a tratat anumite faze din repriza secundă. De asemenea, iritat la maximum, Reghecampf şi-a dus în mod repetat degetele arătătoare la cap, transmiţându-le elevilor săi că n-au gândit deloc în finalul partidei.Ulterior, la interviurile de după meci, Reghe a reuşit să se calmeze şi să aibă un discurs mai diplomatic.

„A fost vorba de lipsă de experienţă şi de inspiraţie. La faza golului puteam da mingea afară pentru că un jucător era accidentat şi se termina 1-0. Trebuie să învăţăm din asemenea greşeli", a punctat, extrem de supărat, tehnicianul Stelei Laurenţiu Reghecampf.

- Coşmarul „Boro". „Dubla" cu Midllesbrough din semifinalele Cupei UEFA, sezonul 2005-2006, rămâne una de referinţă pentru a ilustra ghinionul roş-albaştrilor. După 1-0 în tur, steliştii au condus cu 2-0 în Anglia, moment în care erau ca şi calificaţi în finală. „Boro" a întors însă soarta dublei manşe, marcând 4 goluri.- Meciurile cu Napoli. În sezonul 2010-2011, Steaua a ratat calificarea în 16-imile Europa League din cauza golurilor primite în prelungirile disputelor cu Napoli. La Bucureşti a fost un dramatic 3-3, italienii egalând prin Cavani în minutul 90+8. Tot Cavani a răsucit cuţitul în rană, marcând în prelungirile returului (1-0 pentru Napoli).

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
maurice munteanu
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
Jens Stoltenberg foto epa efe jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg