Reghe cucereşte Arabia!

Ultima actualizare:

    Reghecampf a debutat cu dreptul la noua sa formaţieFoto: Mediafax
Reghecampf a debutat cu dreptul la noua sa formaţieFoto: Mediafax

Laurenţiu Reghecampf a reuşit să se califice cu Al Hilal în semifinalele Ligii Campionilor Asiei urmând să se lupte pentru un loc în ultimul act cu Al Ain, fosta echipă a lui Oli şi Rădoi.

Tehnicianul român are ca obiectiv impus de şeici câştigarea trofeului, performanţă ce-i va umple conturile cu alte sute de mii de dolari. Reghe a lăsat Steaua pentru petro-dolari.

Are un salariu de 3,5 milioane $ pe an

Are un salariu de 3,5 milioane de dolari pe an şi zece clauze de performanţă pe care dacă le va îndeplini va ajunge la 11 milioane câştig într-un singur sezon. Pentru a reuşi însă are nevoie să obţină şi Liga Campionilor Asiei, iar primii paşi i-a făcut deja. Pe data de 19 august a debutat în competiţie în sferturi contra celor de la Al – Sadd din Qatar, acolo unde sezonul trecut activa celebrul Raul, şi s-a impus cu 1-0. A urmat returul de acum două zile şi după 0-0, saudiţii lui Reghe merg mai departe în semifinale.

Aici, trupa condusă din teren de ex-stelistul Pintilii, va întâlni formaţia Al Ain din Emiratele Arabe Unite, acolo unde a evoluat Mirel Rădoi şi a antrenat Cosmin Olăroiu. Fosta lor echipă a ajuns în semifinale după ce s-a impus în ambele manşe în faţa celor de la Al Ittihad (2-0 şi 3-1). Lupta pentru finală se va da la data de 16 septembrie pe terenul echipei pregătite de român, urmând ca returul să aibă loc la data de 30 septembrie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net