Reghecampf, în război cu familia Iordănescu


    Reghecampf este în război cu toată lumea de când a revenit în Liga I
Reghecampf este în război cu toată lumea de când a revenit în Liga I

Trupa lui Laurenţiu Reghecampf îi va întâlni pe gorjeni într-o partidă crucială pentru titlul de vicecampioană. Stelistul nu va putea sta pe bancă în acest duel, dar s-a asigurat ca nici rivalul să nu aibă acest drept. De altfel, seniorul Iordănescu a cunoscut şi el “bunăvoinţa” soţului impresarei Anamaria Prodan.

Duminică, roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige împotriva Pandurilor dacă vor să-şi asigure locul doi în Liga I şi să mai păstreze o fărâmă de speranţă pentru laurii de campioni. Un prim pas l-a făcut Reghecampf. Pedepsit pentru protestele din timpul derby-ului cu Dinamo din Cupa României, el va urmări jocul cu cei din Târgu Jiu din tribune.

“Suntem vânaţi! Edi Iordănescu dădea indicaţii când era suspendat şi văd că nimeni nu se sesizează. El a greşit grav”, a spus Reghe, care a pus sancţiunea în seama Comisiilor subordonate FRF şi a relaţiilor selecţionerului Anghel Iordănescu.

simeon stalpnicul png

Imediat cei de la Disciplină au dat verdictul şi pentru Edi, care, deşi suspendat, a intrat în contact cu jucătorii la meciul cu Astra. Astfel, pentru fapta de la începutul lunii, decizia a fost luată abia acum.

“Nu e posibil ca, la trei zile după ce antrenorul Stelei a reclamat că nu e suspendat Edi, să vină această decizie, tocmai înaintea meciului direct”, a tunat oficialul gorjenilor, Narcis Răducan.

Gestul răzbunător al lui Reghe a venit şi după zvonurile în care Iordănescu jr. ar urma să devină noul antrenor al Stelei. În plus, tehnicianul din Ghencea s-a certat şi cu selecţionerul Iordănescu, nedorind să-şi lase jucătorii în cantonamentul “tricolorilor”.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg