S-a descoperit adevărul. Doctorul care l-a nenorocit pe Armstrong a dopat şi o echipă din Primera Division! Vezi despre cine e vorba!

Ultima actualizare:

Pentru prima dată un om de fotbal din Spania spune că Eufemiano Fuentes a colaborat şi cu o echipă de fotbal, care a avut mari performanţe în acea perioadă. Este vorba despre echipa bască Real Sociedad, care în sezonul 2002-2003 a jucat formidabil şi a fost la un pas să câştige campionatul. Real Madrid i-a depăşit însă în ultimele meciuri, iar acum presa şi fostul preşedinte al echipei din San Sebastina, Inaki Badiola, a explicat cotidianului AS forma incredibilă de atunci.

Badiola a adăugat că fostele conduceri ale clubului ordonau medicilor să cumpere medicamente dopante de pe piaţa neagră. El susţine că deţine un document care dovedeşte aceste plăţi. Medicamentele erau administrate fotbaliştilor de acelaşi doctor Eufemiano Fuentes. Badiola a fost cel care a dat afară echipa medicală pe care o considera pătată. Întrebat de ce nici un jucător de la Real Sociedad nu a fost prins dopat, Badiola a spus că "medicii ştiau să ascundă dopajul la perfecţie. Se făceau doar teste de urină, în care nu se căuta depistarea EPO".

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net