S-au vândut tricourile naționalei din meciul cu Italia! S-au strâns 24.900 lei

Dragoș Grigore s a luptat în permanență cu atacanții italieni jpeg
Dragoș Grigore s-a luptat în permanență cu atacanții italieni

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a epuizat stocul de tricouri de colecţie din partida naţionalei României cu Italia, suma încasată fiind donată pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Tricoul special pus în vânzare de FRF a costat 249 de lei. Întreaga sumă obținută din vânzarea acestor tricouri va fi donată pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc în București, la 30 octombrie.

În urma acestei tragedii, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la incendiu au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

"Stocul pentru campania #Colectiv, tricourile României din partida cu Italia de la Bologna, s-a epuizat în timp record. După încasarea sumelor aferente celor 100 de tricouri puse la vânzare, Federaţia Română de Fotbal va anunţa exact cum suma adunată va sprijini victimele tragediei din Colectiv", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Aproximativ 150 de persoane rănite au fost internate, după incendiul din clubul Colectiv, în spitale din Capitală. La aproape o lună de la tragedie, 42 de răniţi au fost externaţi, 30 sunt spitalizaţi în clinici din străinătate şi alţi 39 sunt în continuare internaţi în spitalele din Bucureşti.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cutit jpeg
Loredana Groza FOTO Facebook
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg