Salariu de 35 de milioane pentru Messi. Starul argentinian a primit tricoul cu numărul 30 și a declarat că vrea să câștige trofee cu PSG

Ultima actualizare:

    Messi s-a fotografiat cu noul tricou alături de Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSGFoto: EPA-EFE
Messi s-a fotografiat cu noul tricou alături de Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSGFoto: EPA-EFE

Sosit la Paris, marți spre seară, Lionel Messi (34 de ani) a avut parte de o primire entuziasmantă din partea fanilor grupării franceze. El a trecut mai apoi de vizita medicală și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă.

Emoționat, argentinianul a recunoscut că a fost plăcut surprins de manifestarea de simpatie a suporterilor lui PSG. "Mă bucur că am ajuns aici, dar abia aştept să mă antrenez. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă şi le mulţumesc tuturor. Mă bucur că totul s-a rezolvat repede. Sunt pregătit să luptăm împreună pentru a câştiga trofee şi a ne atinge obiectivele", a declarat Messi care a fost însoţit la conferinţa de presă de soţia sa, Antonella, şi de cei trei băieţi, Thiago, Mateo şi Ciro. "Sper ca familia mea şi eu să ne adaptăm rapid la oraş, la ţară. Este o nouă experienţă şi sunt pregătit. Prietenii mei din vestiar mă vor ajuta. Ne aflăm într-un oraş incredibil şi vom profita. Suntem fericiţi şi liniştiţi", a adăugat Messi, care n-a uitat nici de fosta lui echipă. "Înainte de a pleca de la Barcelona, le-am spus fanilor că le voi fi mereu recunoscător pentru dragostea arătată. Acolo este casa mea. Am petrecut mult timp acolo. Ştiau că voi merge la o echipă competitivă, pentru că sunt un învingător. Vom vedea dacă PSG se va întâlni cu Barca. Pe de o parte ar fi frumos, iar pe de altă parte ar fi ciudat".Lionel Messi a semnat un contract pe doi ani competiționali cu formația pariziană cu drept de prelungire pe încă unul. Potrivit presei franceze, el va avea un salariu anual de 35 de milioane de euro. Totodată, Messi va purta pe tricou numărul 30, cel pe care l-a avut la debutul său la FC Barcelona. Potrivit lequipe.fr, el a refuzat să preia numărul 10 de la bunul său prieten Neymar.Prin aducerea lui Messi, masa salarială a clubului PSG a ajuns la 302 milioane de euro, cea mai mare de pe planetă, din toate sporturile, potrivit publicaţiei „Daily Mail”. Prin comparație, Real Madrid și Manchester United se află la cote mai mici, de 250, respectiv 237 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net