Salariu de 35 de milioane pentru Messi. Starul argentinian a primit tricoul cu numărul 30 și a declarat că vrea să câștige trofee cu PSG


    Messi s-a fotografiat cu noul tricou alături de Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSGFoto: EPA-EFE
Messi s-a fotografiat cu noul tricou alături de Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSGFoto: EPA-EFE

Sosit la Paris, marți spre seară, Lionel Messi (34 de ani) a avut parte de o primire entuziasmantă din partea fanilor grupării franceze. El a trecut mai apoi de vizita medicală și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă.

Emoționat, argentinianul a recunoscut că a fost plăcut surprins de manifestarea de simpatie a suporterilor lui PSG. "Mă bucur că am ajuns aici, dar abia aştept să mă antrenez. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă şi le mulţumesc tuturor. Mă bucur că totul s-a rezolvat repede. Sunt pregătit să luptăm împreună pentru a câştiga trofee şi a ne atinge obiectivele", a declarat Messi care a fost însoţit la conferinţa de presă de soţia sa, Antonella, şi de cei trei băieţi, Thiago, Mateo şi Ciro. "Sper ca familia mea şi eu să ne adaptăm rapid la oraş, la ţară. Este o nouă experienţă şi sunt pregătit. Prietenii mei din vestiar mă vor ajuta. Ne aflăm într-un oraş incredibil şi vom profita. Suntem fericiţi şi liniştiţi", a adăugat Messi, care n-a uitat nici de fosta lui echipă. "Înainte de a pleca de la Barcelona, le-am spus fanilor că le voi fi mereu recunoscător pentru dragostea arătată. Acolo este casa mea. Am petrecut mult timp acolo. Ştiau că voi merge la o echipă competitivă, pentru că sunt un învingător. Vom vedea dacă PSG se va întâlni cu Barca. Pe de o parte ar fi frumos, iar pe de altă parte ar fi ciudat".Lionel Messi a semnat un contract pe doi ani competiționali cu formația pariziană cu drept de prelungire pe încă unul. Potrivit presei franceze, el va avea un salariu anual de 35 de milioane de euro. Totodată, Messi va purta pe tricou numărul 30, cel pe care l-a avut la debutul său la FC Barcelona. Potrivit lequipe.fr, el a refuzat să preia numărul 10 de la bunul său prieten Neymar.Prin aducerea lui Messi, masa salarială a clubului PSG a ajuns la 302 milioane de euro, cea mai mare de pe planetă, din toate sporturile, potrivit publicaţiei „Daily Mail”. Prin comparație, Real Madrid și Manchester United se află la cote mai mici, de 250, respectiv 237 milioane de euro.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg