Sandu îl consideră în continuare pe Burleanu o marionetă. «Eu sunt preşedintele FRF. Să nu mă enerveze!»

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)

Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu s-au bălăcărit în campania electorală de dinaintea alegerilor pentru preşedenţia FRF, pentru ca apoi să devină fraţi la conducerea fotbalului românesc. Acum, cei doi sunt din nou duşmani. După ce s-a văzut cu sacii în căruţă, Burleanu l-a atacat pe Sandu, iar "Naşul" l-a muşcat de gleznă pe tănârul ales.

"Cei de acolo se descalifică, au venit de două luni la Federaţie şi mai mult de 40 de zile au fost plecaţi prin tot felul de delegaţii.

Bugetul FRF va fi sărăcit după toate aceste angajări pe care le-au făcut. În loc să rezolve problemele din fotbal, Răzvan Burleanu stă să mă atace pe mine, care am cîteva merite în fotbalul românesc.

Să nu mă calce pe coadă că nu o să-i mai fie aşa bine. Este încă nevalidat, pînă atunci eu sînt preşedintele FRF. Eu nu mai vreau să mă duc la birou, chiar dacă aş putea. Nu mai vreau să fac asta. Să-i întrebaţi pe jurişti dacă am dreptate.

Dar să nu mai vorbească despre mine, că apoi nu mă voi mai opri.

A fost absolut jenant cum a procedat cu Adalbert Kassai (nr. demiterea fostului secretar general al FRF). Prin declaraţiile pe care le face, imaginea în afară este deplorabilă.

Domnul Burleanu minte că m-a chemat la finala Cupei României. Eu am plecat de joi la finala Ligii Campionilor şi după ce am anunţat mi s-a comunicat că aveam o lojă. Dar asta doar după ce am anunţat că plec", a spus Mircea Sandu la sport.ro.

image
image
image
image
image
image
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
Mesut Ozl jpg
John Ene, Sportpictures jpg
fani ungaria jpg
Lionel Messi, Getty jpg
erling haaland, getty jpg