Scrisoarea lui Laurenţiu Reghecampf către steliști, înainte de plecare

Ultima actualizare:

    Reghecampf
Reghecampf

Chiar dacă a câștigat al doilea titlu de campion consecutiv cu Steaua, Reghe a decis să accepte oferta venită din partea arabilor de la Al Hilal. A ales ca mijloc de a-și lua la revedere de la steliști printr-o postare pe Facebook.

Reghe a vrut să mulțumească la final de drum, patronului, Gigi Becali, lui Mihai Stoica, lui Teia Sponte și suporterilor steliști.

"Au fost doi ani de vis!!! Doi ani în care alături de un colectiv minunat am stabilit că rețeta câștigătoare conține determinare, convingere, pasiune și munca. Doi ani în care am reușit să ne eliberăm de presiunea tradiției și să îmbrățisăm profesionismul pentru a încerca să oferim acestui club ceea ce merită cu adevărat. Doi ani în care am căutat să aducem Steaua în zona performanței de vârf pentru a putea depăși acea perioadă marcată de reputația unei mari forțe continentale, care nu-și poate explica prezentul. Doi ani în care am muncit, am suferit, am luptat, am plâns, am învins! Doi ani care au fost și vor rămâne cei mai frumoși, doi ani din cariera mea.

Îți multumesc Mihai Stoica! Pentru prietenia ta, pentru profesionismul tău, pentru respectul tău, pentru înțelegerea și susținerea ta necondiționată. Toate acestea mi-au asigurat un adăpost în vreme de furtună.[...] Imi doresc enorm ca acest calvar prin care treci să se termine și mă rog să ți se facă dreptate!

Țin să îi mulțumesc lui Gigi Becali pentru că mi-a acordat șansa de a-mi îndeplini acest vis. Dânsul spunea la un moment dat că îți dorește să facă Steaua sa strălucească precum soarele sfânt. Astăzi, Steaua este un soare care luminează întreg fotbalul românesc. Sper ca în curând să fie liber pentru că nu merită ceea ce i se întâmplă.

Din fericire această perioadă grea nu i-a învins credința, iar Gigi Becali va ieși de-acolo mult mai puternic și mult mai decis și va avea ocazia de a se putea bucura de lacrimile de bucurie pe care le-a produs oamenilor din jurul său prin toate faptele bune pe care le-a făcut. Acest om și-a invins destinul când puțini se mai așteptau, mai ales că destinul îl învinsese deja de câteva ori. Vreau să-i mulțumesc prietenului meu Teia Sponte... prietenul meu, omul care a crezut în mine și s-a luptat pe viață și pe moarte să mă aducă la Steaua.

Steaua nu se oprește în loc pentru nimeni! Steaua merge înainte și din fericire are cheia spre ușa care deschide drumul spre reabilitarea fotbalului românesc. Fiți alături de echipă, de viitorul antrenor și acordați-i același respect și același sprijin pe care mi l-ați acordat și mie!

Le mulțumesc jucătorilor mei! Succesul meu este, totodată, succesul unei echipe generoase la efort și determinare. Astăzi Steaua este o echipă mare, insistentă, muncitoare, ambițioasă și organizată. Vă mulțumesc băieți!!! Vă mulțumesc pentru eforturile voastre, pentru munca voastră, pentru devotamentul, sacrificiul și încrederea voastră!

SUNT FERICIT că am antrenat Steaua ȘI Mă SIMT BINE pentru că am făcut performanță!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net