Se luptă iar pe teren?

Ultima actualizare:

    Viitorul e  obligată  să învingă  azi Craiova
Viitorul e obligată să învingă azi Craiova

Viitorul şi CS U Craiova s-au întâlnit ultima dată acum patru luni, la Ovidiu. Cei din Bănie s-au impus cu 2-0, însă partida a fost una tensionată, în care la final s-au împărţit pumni şi a existat câte un eliminat din fiecare tabără, Rambe primind „roşu” pentru că l-a bruscat chiar pe Hagi.

Trupa lui Mulţescu va evolua azi contra celor de la Viitorul, constănţenii fiind gazde. Disputa are o miză specială fiindcă puştii „Regelui” sunt lideri în Liga I, iar oltenii vor să învingă cu orice preţ pentru a mai spera să obţină laurii de campioni. Dar oamenii lui Hagi sunt mai motivaţi ca oricând să nu se lase bătuţi pentru că rivalii, pe lângă faptul că acum patru luni i-au depăşit cu scorul de 2-0, le-au şi aplicat câteva procedee din box.

Atunci, Hagi şi-a strâns jucătorii la centrul terenului pentru a avea o discuţie, iar căpitanul craiovenilor, Vătăjelu, s-a „infiltrat” şi el în grup. Răzvan Marin l-a îndepărtat, olteanul a revenit, iar Hagi l-a împins. Imediat, Rambe a sărit în ajutorul lui Vătăjelu şi l-a atacat pe „Rege”, iar cele două tabere au reacţionat. Însă africanul l-a lovit şi pe portarul Rîmniceanu, bătăuşul încasând în cele din urmă un pumn din partea unei persoane din staff-ul Viitorului. Cert e că Rambe şi Rîmniceanu au primit câte un cartonaş roşu, primul fiind şi dat afară din lotul Craiovei pentru comportamentul său huliganic.

„Nu are rost să mai spun cât de important e acest meci. Dacă batem Viitorul şi apoi Steaua reintrăm în lupta pentru titlu”, a anunţat Mulţescu.

Oltenii, fără trei titulari

Antrenorul Gigi Mulţescu nu se va baza pe serviciile a doi fundaşi de bază, accidentaţi, şi pe cele ale lui Andrei Ivan, suspendat. “Problemele cele mai mari sunt absenţele celor doi stoperi, la care se adaugă lipsa lui Ivan, care acum ne creează dificultăţi şi la nivelul atacului”, s-a plâns antrenorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net