Se pregăteşte pentru lot cu «bestia» Adebayor

simeon stalpnicul png
Latovlevici se va prezenta mâine la reunirea echipei naţionale

Christoph Daum a fost de multe ori criticat pentru selecţia jucătorilor din această zonă, dar Superliga turcă e tot mai competitivă, iar acest lucru e demonstrat de meciul de duminică (19 martie).

Neamţul a chemat la lot pentru decisivul meci cu nordicii un fundaş de la Karabukspor, pe Iasmin Latovlevici. Înainte de drumul spre Mogoşoaia, locul 7 în clasament are meci mare la Istanbul, cu revelaţia Basaksehir, locul doi, peste Galatasaray şi Fenerbahce. La gazde străluceşte africanul în vârstă de 33 de ani, Emmanuel Adebayor, un jucător cu o poveste de viaţă extraordinară. Atacantul care în 2011 a ajuns să coste 30 milioane €, bani plătiţi de Manchester City lui Arsenal, n-a putut să meargă până la vârsta de patru ani. Mama lui a colindat toată Africa pentru un leac, dar n-a găsit şi s-a refugiat în credinţă. Primii paşi a reuşit să-i facă atunci când nişte copii au şutat mingea în biserica unde el era întins pe jos, iar puştiul a reuşit să se ridice ca să le-o returneze. Fragilul Adebayor s-a transformat apoi total şi a devenit un superstar cu 250 de goluri în Premier League. Legăturile sale cu clanurile obscure din Togo l-au costat însă scump, chiar el spunând că dacă nu ar fi ajuns fotbalist probabil era criminal plătit pe străzile din Lome. Emmanuel a vrut să se sinucidă după ce fraţii lui i-au pus cuţitul la gât cerându-i toţi banii pe care îi încasase de la Tottenham şi a fugit departe, în stepele Anatoliei.

Tătăruşanu împotriva lui Stoian în Serie A

simeon stalpnicul png

Duminică, Crotone, penultima clasată şi cu şanse minime de salvare de la retrogradare, la care este legitimat Adrian Stoian, primeşte vizita Fiorentinei lui Tătăruşanu. Gazdele au doar trei victorii în 28 de etape şi joacă doar pentru onoare. Toscanii mai speră la cupele europene şi vor să-i îngroape definitiv pe calabrezi. Stoian încearcă să-l învingă pe Tătăruşanu după ce etapa trecută a pierdut un alt derby românesc, 0-3 cu Napoli, la care Chiricheş a jucat 90 de minute.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg