Se ştie prima echipă calificată pentru Finala Naţională Neymar Jr's Five


    Competiţia a fost acerbă
Competiţia a fost acerbă

Sport Arena din Bucureşti a găzduit competiţia în care 64 de echipe s-au luptat pentru finala naţională Neymar Jr’s Five, un pas important către finala mondială din Brazilia.

S-a jucat fotbal cinci-la-cinci în faza grupelor, iar cele 32 de echipe calificate în fazele eliminatorii au venit duminică să joace pentru un loc în finala națională.

Competiția a fost una acerbă, fiecare echipă fiind acolo tocmai pentru că se impusese în grupe. Am văzut un fotbal de calitate, cu un nivel ridicat al jocului, cu pase și strategii complexe, dar și goluri spectaculoase. Toți jucau cu aceeași dăruire și pasiune pentru un sport pe care majoritatea îl practică de plăcere, în timpul liber. De la mic (16 ani), la mare (42 ani) au făcut pe teren senzație. Multe dintre meciuri au ajuns să se încheie prin goluri de departajare, chiar dacă prin conceptul Neymar Jr’s Five - de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă pierde un jucător – ne-am fi așteptat ca totul să fie mult mai simplu.

Jucătorii, nu numai că ne-au impresionat pe teren, dar au stat foarte bine și la capitolul creativitate, atunci când a venit vorba de numele echipelor înscrise, inspirându-se fie din pasiunile de zi cu zi – Chintă Royală, Clic Dreapta Del sau Aventurierii, fie de la alte echipe de club – Galacticii, Poli București, ACS Corbeanca, dar i-am avut pe teren și pe Golanii, Marțienii, Vampirii sau Aventurierii.

În finală au ajuns echipele ABC United și “mușchetarii” de la All for One, ambele echipe mergând în finală cu toate meciurile căștigate fără gol, eliminând toți jucătorii echipei adverse. Meciul a fost cu atât mai interesant cu cât cele două echipe erau prietene, așa că rivalitatea pe teren a fost aproape inexistentă. S-au bucurat de meci, au glumit și partida s-a încheiat cu scorul de 3-0, în limita celor 10 minute de joc, în favoarea echipei ABC United.

"Ne-am concentrat pe ce aveam de făcut în teren, am comunicat foarte bine și ne-am concentrat pe apărare. Meciul a fost foarte echilibrat. Cunoșteam foarte bine stilul de joc al adversarilor, pentru că jucăm împreună destul de mult și după cum a arătat și scorul, nu ne-a fost ușor să îi invingem. Acum suntem curioși să vedem cu cine vom avea de luptat în finala națională", a spus Bogdan Dragoș, căpitanul echipei ABC United.

Astfel, ABC United este prima echipă calificată în finala națională. Seria de calificări continuă week-endul viitor la Craiova, urmată de Timișoara (22 aprilie), Tîrgu Mureș (29 aprilie), Cluj-Napoca (6 mai), Iași (13 mai) și Constanța (27 mai). O a opta etapă va avea loc peste Prut, la Chişinau, pe 20 mai.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
Robert Moscalu jpeg
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg