Selecționerul Anghel Iordănescu, apel disperat:„ Avem nevoie de...”


    Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Selecţionerul Anghel Iordănescu le-a transmis un mesaj suporterilor prin care îi roagă să vină în număr cât mai mare la partida cu Irlanda de Nord deoarece echipa naţională are nevoie de susţinerea acestora mai mult ca niciodată.

Tehnicianul îşi doreşte ca selecţionata României să joace ofensiv contra Irlandei de Nord, dar în acelaşi timp le va cere jucătorilor "siguranţă maximă în apărare".

"Avem nevoie de victorie. Eu îmi doresc să jucăm ofensiv pentru că vreau să câştigăm. Însă fără să lăsăm lucrurile nepuse la punct în apărare. Trebuie să avem siguranţă maximă în apărare. La nivelul ăsta e foarte important să nu primim gol. Este într-adevăr un derbi. Le-am spus băieţilor că acest meci nu este dinainte câştigat şi că nu va fi unul uşor. Indiferent de desfăşurarea jocului noi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Trebuie să fim inteligenţi şi să nu facem greşeli capitale", a adăugat Iordănescu.

”Generalul” a dorit neapărat să le transmită un mesaj suporterilor echipei naționale, pe care i-a rugat să fie prezenți la meci.

"Este foarte important pentru jucători şi pentru mine prezenţa unui număr mare de suporteri pe Arena Naţională la meciul cu Irlanda de Nord. Mai mult ca niciodată avem nevoie de susţinerea suporterilor echipei naţionale. Nu îmi amintesc în ultima perioadă ca naţionala să fi pierdut un meci atunci când stadionul a fost plin sau când suporterii au fost lângă echipă", a spus Iordănescu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg