Sinucigașul Turcu, înmormântat cu slujbă?

simeon stalpnicul png
Vasile Turcu (62 de ani) va fi condus pe ultimul drum mâine

A vrut să-şi ia viaţa sau cineva a dorit să-l omoare? Asta este întrebarea la care poliţiştii şi procurorii trebuie să răspundă. Şi ar fi bine să o facă cât mai repede, altfel Vasile Turcu nu va fi considerat de Biserică sinucigaş şi va avea parte de o slujbă de înmormântare ca orice alt bun creştin.

Inima i s-a oprit la ora 2.00, în dimineaţa zilei de joi, după o săptămână de agonie. Din 1 martie, când Vasile Turcu (62 de ani) a fost adus la Spitalul Floreasca în stop cardio-respirator, omul de afaceri a fost conectat în permanenţă la aparate. Potrivit unor surse medicale din spital, el avea leziuni cerebrale grave şi ireversibile în urma tentativei de spânzurare.

simeon stalpnicul png

„Nu a răspuns deloc nici unui stimul, era inert, activitatea cerebrală fiind zero de când a ajuns la spital. Inima l-a ţinut în viaţă. Ieri (n.r. joi) însă, avea tensiunea 3, iar la câteva ore s-a prăpădit”, ne-au spus sursele respective. Şi poliţiştii cred că şi-a pus singur ştreangul, mai ales că există un bilet de adio, însă nu au definitivat ancheta.

”Din cercetarea la faţa locului şi din declaraţiile soţiei, care l-a găsit spânzurat, dar şi ale altor membri ai familiei, reiese că a fost tentativă de suicid. Dar se aşteaptă raportul medico-legal. Nu se ştie când va veni, după care va urma ca Parchetul să facă încadrarea. Este posibil ca dosarul să fie finalizat după ce Vasile Turcu va fi înmormântat”, au declarat pentru Click! surse din cadrul Poliţiei Capitalei.

Şi se pare că acesta va fi condus pe ultimul drum mâine. Astfel că sunt şanse mari ca bărbatul să aibă parte de toate canoanele bisericeşti. ”Dacă nu este vorba despre o sinucidere dovedită clar de autoritatea medicală, decedatul beneficiază de slujba de înmormântare integrală. Altfel, doar de o slujbă mai scurtă. În ceea ce priveşte locul de înmormântare, acesta este ales exclusiv de familie, dar în caz de sinucidere dovedită anumite cimitire au rezervate locuri speciale, în general marginale”, ne-a explicat Victor Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române. Faptul că a rămas falit ar fi motivul care l-ar fi împins pe fostul acţionar de la Dinamo să-şi pună capăt zilelor. 

Depus la capela Cimitirului Colentina

Familia nu a fost luată prin surprindere de decesul fostului acționar dinamovist, care era ținut în viață doar de aparate. Cu toate astea, soția și copiii omului de afaceri nu puseseră aseară la punct toate detaliile înmormântării. Stabiliseră ca azi corpul neînsuflețit al lui Vasile Turcu să fie depus la capela Cimitirului Colentina. Cel mai probabil mâine va avea loc și înmormântarea, însă nu în același loc, ci la Cimitirul Băneasa.

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Prostituție  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (1) jpg
politia locala bucuresti
image
image
image
image
Irina Begu, EPA jpg
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg