Start în noul proiect Rapid

simeon stalpnicul png
Daniel Niculae și Burcă au prezentat planurile noii echipe foto: Mediafax

Preşedintele Daniel Niculae, directorul tehnic Daniel Pancu, antrenorul Constantin Schumacher şi managerul Ovidiu Burcă au prezentat proiectul noului club Rapid. Conducătorii îşi propun să înfiinţeze o academie de fotbal şi ca echipa să promoveze an de an, până în Liga I.

“Vom începe un proiect de la zero. Noi ne dorim să venim cu o nouă filosofie în fotbalul românesc. Suntem tineri, suntem ambiţioşi şi vom reuşi. Vor fi unii suporteri care vor veni din prima lângă noi, vor crede în noi şi îi aşeptăm la stadion. Vor fi alţii care vor fi sceptici, dar vom încerca să-i convingem”, a declarat Burcă. Niculae a anunţat că, în afara susţinerii Primăriei Sectorului 1, echipa va fi sprijinită de sponsori. ”Ne vom baza foarte mult, pe lângă prima echipă, pe lângă procesul acesta de a reduce Rapidul în prima ligă a fotbalului românesc, pe o academie de copii şi juniori foarte puternică”, a spus Niculae. Pancu este convins că această grupare este continuatoarea vechiului Rapid. 

simeon stalpnicul png
Daniel Pancu va mai juca pentru vișinii

“Am plecat de la Rapid la Voluntari pentru că nu mai credeam decât în faliment. S-a întâmplat falimentul. Am spus că nu mă alătur nici unei echipe, entităţi, până când nu demonstrează că deţine marca sau sigla şi culorile. Lucrul acesta s-a întâmplat. Aici se pleacă la un drum bazat în special pe creşterea copiilor, juniorilor în spiritul rapidist şi noi ne dorim ca peste zece sau 20 de ani numele noastre să rămână pentru eternitate în memoria rapidiştilor”, a afirmat Pancu.

”Sunt bucuros că fac parte din acest proiect, sunt bucuros că rapidişti ca Daniel Pancu, Nicolae şi cu mine suntem nişte garanţii pentru acest club”, a spus noul antrenor al echipei, Constantin Schumacher. Echipa înfiinţată de Primăria Sectorului I, AS Academia Rapid, care a închiriat marca Rapid de la societatea aflată în lichidare, va evolua în sezonul 2017-2018 în Liga a IV-a, alături de CSA Steaua, CS FC Dinamo, echipa fostului patron dinamovist Nicolae Badea şi de două echipe cu numele Progresul. Rapid va evolua pe Stadionul Giuleşti până când vor începe lucrările de modernizare a acestei arene şi va avea un buget de peste 300.000 de euro.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg