Steaua, afară din Europa la prima abatere!

simeon stalpnicul png

Forul european va supraveghea cu atenţie orice mişcare a Stelei în următorii 5 ani, perioada maximă prevăzută de regulament.

Chiar dacă momentan au primit acceptul de a juca în cupele europene, jucătorii şi oficialii stelişti trebuie să dea dovadă de precauţie maximă în următorii cinci ani.

UEFA a decis să aplice Stelei o pedeapsă cu suspendare, care însă se poate activa în orice clipă, la primul pas greşit. „Comisia de Disciplină a analizat cu atenţie situaţia echipei Steaua şi, ţinând cont de unele circumstanţe atenuante, a fost impusă următoarea sancţiune: FC Steaua nu va putea evolua în vreo cupă europeană în care se va califica, sancţiune suspendată pentru o perioadă de probă de cinci ani", a fost comunicatul oficial al forului de la Nyon.

Până în 2018, steliştii sunt nevoiţi să se ferească de orice fel de abatere, altfel vor fi scoşi automat în afara Europei pentru cel puţin un an. „Această suspendare e foarte riscantă. Orice acţiune a unui membru, a unui suporter, va activa clauza. Eu nu am găsit nicăieri în decizie că se referă doar la fapte de corupţie", a confirmat preşedintele FRF Mircea Sandu. În stabilirea perioadei de probaţiune, Comisia de Disciplină a UEFA a decis perioada maximă prevăzută de regulament (cea minimă fiind de un an).

Aşteptaţi la aeroport de suporteri şi familii

Steliştii au avut parte de o primire de zile mari aseară, la revenirea din cantonament: peste 100 de fani i-au întâmpinat pe campioni la aeroport. După „baia de mulţime”, jucătorii au fost „preluaţi” de iubite sau soţii.

Daniela Crudu l-a întâmpinat pe iubitul ei, Mihai Costea

simeon stalpnicul png
image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
accident SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg