Steaua, amendă de 10.000 de lei


    Scandările fanilor stelişti au fost taxate
Scandările fanilor stelişti au fost taxate

Steaua a fost sancţionat cu o penalitate financiară de 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru scandările fanilor la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Pe de altă parte, contestaţia făcută de clubul FC Dinamo cu privire la dreptul de joc al fundaşului Marius Constantin (FC Vaslui) a fost trimisă către Comisa de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Mestecăneanu, a fost suspendat o lună şi a primit o penalitate de 640 de lei după incidentele de la meciul cu Petrolul Ploieşti. De asemenea, fostul antrenor al prahivenilor, Valeriu Răchită, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 320 de lei.

Mijlocaşul echipei Astra Ploieşti, Juliano Spadacio, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 4.000 de lei după eliminarea din meciul cu FCM Târgu Mureş.

Atacantul formaţiei Voinţa Sibiu, Andrei Zăgrean, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 3.000 de lei după eliminarea din meciul cu Sportul Studenţesc, iar mijlocaşul bucureştenilor, Stelian Stancu, a fost suspendat un meci şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Tot o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate a primit şi fundaşul echipei FC Braşov, Alexandru Mateiu, după eliminarea din partida cu Rapid Bucureşti.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg