Steliştii, la pomana porcului! Liderii Ligii I au încheiat sezonul cu o petrecere - FOTO

Ultima actualizare:

    Jucătorii şi antrenorii  Stelei au sărbătorit  performanţele din acest  sezon printr-o petrecere  la care au sacrificat şi un porc (fotografii: Dorin Constanda)
Jucătorii şi antrenorii Stelei au sărbătorit performanţele din acest sezon printr-o petrecere la care au sacrificat şi un porc (fotografii: Dorin Constanda)

Decizia de ieri a Ligii Profesioniste de Fotbal, prin care s-a amânat etapa cu numărul 20, i-a aruncat pe stelişti în vacanţă. Aflând vestea în cantonament, unde se pregăteau pentru partida cu „U" Cluj, roş-albaştrii au renunţat la antrenament, pentru că nu mai avea rost, şi au pus-o de petrecere. Ad-hoc, la un restaurant din Snagov, Reghecampf şi băieţii lui s-au distrat pe cinste.

Toată lumea a fost invitată ieri la restaurantul Dolce Vita, la ora 15:30 pentru a-şi lua la revdere oficial. Primii care au ajuns la locaţie au fost jucătorii, majoritatea însoţiţi de soţii şi iubite, dar şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Nici nu s-au instalat bine fotbaliştii că organizatorii i-au şi băgat în priză. Tănase şi compania au primit în mână ceai, cafea sau ţuică fiartă, după cum au preferat, şi au tăiat un porc pe care l-au pârlit şi preparat în faţa jucătorilor. Cele mai exotice prezenţe au fost Antoaneta, iubita lui Tătăruşanu, dar şi soţia brazilianului Machado, care şi-a adus în braţe şi copilul, chiar dacă acesta dormea.

Antrenorul Reghecampf a supravegheat de aproape pârlirea porcului, având în mână tradiţionala ceşcuţă cu ţuică fiartă

simeon stalpnicul png

Chiricheş a fost unul dintre cei mai destinşi stelişti la petrecere. El a luat aparatul foto al unui jurnalist şi le-a făcut poze colegilor

simeon stalpnicul png

Steliştii s-au învârtit în jurul porcului timp de aproximativ o oră, au făcut glume şi au râs în momentele când măcelarii pregăteau carnea. Unii dintre ei s-au oferit şi să ajute, dar mână de muncă era suficientă şi au fost refuzaţi.

Cel mai bucuros dintre toţi a fost antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care i-a îndemnat pe stelişti să se exteriorizeze, pentru că sunt în sânul unei familii.

Antoaneta, iubita portarului Ciprian Tătăruşanu, a făcut senzaţie la petrecere, sosind într-o ţinută care a atras toate privirile

simeon stalpnicul png

Machado a venit la petrecere cu soţia, dar şi cu copilul lor, în vârstă de aproape doi ani, care a adormit în maşină, în drum spre Snagov

simeon stalpnicul png

„Aş vrea să le mulţumesc tuturor fanilor Stelei. La mulţi ani pentru toată lumea. Sper să vă mulţumim la anul şi să aducem titlul. O să încercăm să ne simţim bine astăzi. Vrem să facem o petrecere cum n-a mai fost la Steaua. E important să formezi un grup şi asta se vede în joc. Nu ne gândim la transferuri, azi sărbătorim tot ce am realizat", a afirmat acesta.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de o formaţie de lăutari, care a cântat muzică de petrecere, populară, dar şi manele. La sindrofie a fost prezent şi managerul general Mihai Stoica, care n-a participat la pomana porcului, lăsându-se aşteptat, dar, surprinzător, a lipsit patronul Gigi Becali. Se pare că acesta a devenit dintr-o dată elitist şi a refuzat să meargă la petrecerea cu lăutari.

„Reghe a venit să îmi spună că se întîlneşte cu băieţii. Fac o petrecere în seara asta, aşa de sfîrşit de an, merg cu familiile. Se duc la lăutari, dacă era altfel, mă duceam şi eu, dar mie nu-mi plac lăutarii", a afirmat noul deputat înainte de petrecere.

Lui Bourceanu i s-a umflat ochiul

Mulţi dintre stelişti au afişat la petrecerea de final de an a Stelei urmele lăsate de duelul cu Astra, de luni seara. Cel mai şifonat dintre toţi era, evident, căpitanul Alexandru Bourceanu, care avea ochiul stâng umflat de la bulgărele de zăpadă primit direct în figură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net