Steliştii se mută în baza S.F.

Steliştii au avut parte doar de două zile de pauză. De la revenirea din cantonamentul austriac, antrenorul Laurenţiu Reghecampf le-a atras atenţia jucătorilor săi că va urma o perioadă şi mai grea pentru ei, din punct de vedere sportiv. Tehnicianul a stabilit ca următoarea perioadă de pregătire să înceapă de ieri şi să aibă loc în Marea Britanie, într-un centru ultra-luxos.

Concret, campionii vor sta zece zile la hotelul care-i găzduieşte, de anul trecut, pe fotbsaliştii naţionalei Angliei. Baza sportivă St. George's Park este considerată una dintre cele mai moderne din lume şi i-a costat pe englezi nu mai puţin de 105 milioane de lire sterline. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 130 de hectare şi se află în prezent în manageriatul Federaţiei Engleze de Fotbal.

În Anglia, Reghe şi compania vor beneficia de toate fecilităţile de care dispune baza: 11 terenuri în aer liber, centru de medicina sportiva, pavilioane pentru diverse exerciţii, spaţiu special amenajat pentru pregătirea portarilor, spa, piscina, teren de golf. Steliştii stau la St. George's Park până la 9 iulie, când vor reveni în ţară, o zi mai târziu fiind programată Supercupa României, meci pe care-l vor disputa împotriva Petrolului.

Programul meciurilor Stelei în Anglia

Astăzi: Steaua - Livingston (ora 20:00)2 iulie: Steaua - Notts County (ora 16:00) 6 iulie: Steaua - Sheffield Wednesday (ora 18:00)

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
image
image
image
image
dinamo supercupa castigatoare jpg
Steaua Chindia, in Cupa Romaniei (Sportpictures) jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg