Stoica are interzis şi la medalie!

Ultima actualizare:

Deşi s-a creat impresia că Mihai Stoica va fi pedepsit pentru provocările de dinaintea partidei, surse din cadrul comisiei care l-a judecat au dezvăluit altceva. „Cele cinci luni le-a primit pentru că a intrat pe teren şi se agita cu un scaun în mână ostentativ. El n-avea voie să facă asta. Trebuia să stea în banca lui. Puteam să-i dăm şi un an suspendare, dar ne-am gândit că pentru prima dată e suficient. Dacă va recidiva, şi la tupeul lui n-am nici o emoţie că n-o va face, data viitoare va sta mai mult timp în tribună", a dezvăluit pentru Click! unul dintre avocaţii care au decis sancţiunea.

În condiţiile în care textul articolului de lege e ambiguu şi prevede doar că suspendatul n-are voie să mai reprezinte oficial clubul în vreo activitate, aceeaşi sursă a exemplificat exact ce nu mai poate să facă Mihai Stoica în această perioadă. „Nu mai poate sta pe bancă, nu mai poate semna foile de joc, nu mai poate reprezenta Steaua în relaţia cu LPF şi FRF, nu mai are voie să vorbească oficial în numele clubului sau să coboare pe teren sau la cabine. Acest lucru se aplică şi pentru o eventuală celebrare a câştigării campionatului, care va fi probabil curând. La cum este el, însă, îl văd totuşi în stare să coboare şi să ia medalia", a afirmat membrul Comisiei de Disciplină a LPF sub protecţia anonimatului.

La aceasta suspendare de cinci luni, pe care Mihai Stoica speră s-o reducă la recurs, managerul a fost şi amendat cu 10.000 de lei. „5 luni pentru că am intrat cu toţi ocupanţii celor două bănci să aplanăm conflictul e prea mult. Nu este nici o probă că am incitat spiritele. Am şi avertizat să nu facem gesturi. Abia aştept motivarea comisiei. Acolo mereu se întâmplă astfel de lucruri, nu e prima oară. Mă gândesc să nu mai merg pe Giuleşti. Dacă o voi mai face, o să ies cu echipele, să nu mai zică lumea că am nu ştiu ce mers", s-a explicat cel poreclit Meme.

Ce n-are voie să facă Mihai Stoica

Să stea pe banca de rezerveSă semneze foile de joc Să reprezinte Steaua în relaţia cu LPF şi FRF Să dea declaraţii oficiale în numele clubului Să intre la vestiare înainte, în timpul sau după jocuriSă coboare pe teren  Să primească medalia de campion cu ceilalţi oficiali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net