Stoican, în pericol de a fi demis

Ultima actualizare:

    Stoican a suferit  a treia înfrângere  în ultimele patru  partide oficialeFoto: Mediafax
Stoican a suferit a treia înfrângere în ultimele patru partide oficialeFoto: Mediafax

Flavius Stoican stă pe un butoi cu pulbere. Fanii îi cer demisia, Dinu îi critică tactica şi conducătorii i-au dat ultimatum: cel puţin şapte puncte din ultimele trei meciuri ale acestui an sau pleacă.

Roş-albii se zbat în clasament şi în ultimele două etape au încasat câte trei goluri, pierzând în faţa Stelei şi a Viitorului. Se adaugă şi eliminarea ruşinoasă din Cupa României în faţa divizionarei secunde CS Mioveni şi şefii, dar şi suporterii îşi pierd răbdarea. „Mai sunt unii pe care nu-i poţi mulţumi. Nu m-am gândit să plec, dar dacă va fi, se va întâmpla doar după o discuţie cu Ionuţ Negoiţă. Simt că am sprijinul lui fiindcă vorbim zilnic”, a spus Stoican. 

Totuşi, acţionarul, plus preşedintele executiv Constantin Anghelache au în plan să schimbe staff-ul tehnic în iarnă, dacă situaţia nu se modifică. Stoican trebuie să obţină cel puţin şapte puncte din meciurile cu Gaz Metan, Petrolul şi Astra, ultimele din acest an în Liga I, sau în pauza competiţională va fi schimbat. Variantele sunt: Ionuţ Chirilă, prieten foarte bun cu Anghelache, dar şi cu Negoiţă, sau Claudiu Niculescu, un simbol pentru dinamovişti şi omul care aflat pe banca celor din Mioveni a scos din Cupă echipe ca Astra şi Dinamo. 

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Criticat de Dinu

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Administratorul delegat al „câinilor”, Cornel Dinu, l-a atacat pe Stoican pentru tactica folosită, în special la meciul cu Viitorul, 2-3. „Când ai câştigat lucrurile sunt simple, dar când pierzi trebuie să pleci de la ideea: ce am făcut, cum am gândit meciul, cum i-am pus pe jucători în teren, deci principalul pe care trebuie să-l acuzi e propria ta persoană”, a spus „Mister” referindu-se la Stoican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net