Super-Oli i-a dat o «lecţie» lui Super-Dan


    Cosmin Olăroiu l-a învins pe Dan Petrescu  în derby-ul antrenorilor români din Emirate
Cosmin Olăroiu l-a învins pe Dan Petrescu în derby-ul antrenorilor români din Emirate

Doi dintre cei mai în vogă tehnicieni români ai momentului au fost adversari vineri seară la Dubai.

Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu s-au aflat pentru prima dată în postura de rivali în meciul Al Ahli – Al Nasr (2-1) din prima ligă a Emiratelor Arabe. “Mă leagă o prietenie puternică de Cosmin, ţinem legătura permanent. Olăroiu e un antrenor care şi-a dovedit valoarea, reuşind să obţină rezultate peste tot unde a fost”, spunea Dan Petrescu în preziua întâlnirii cu compatriotul său.

Ajuns în Emirate abia în urmă cu câteva luni, “Super-Dan” a avut un final de 2016 perfect, cu trei victorii consecutive care au urcat-o pe Al Nasr pe locul şase în clasament. Meciul cu formaţia lui Olăroiu venea aşadar într-un moment fericit pentru Dan Petrescu, însă campioana Al Ahli se anunţa din start o nucă tare. Până la urmă, n-a fost loc de surprize, “Super-Oli” conducându-şi elevii spre o victorie muncită, smulsă în ultimele 20 de minute. Cu acest rezultat, trupa lui Olăroiu a rămas în cărţile pentru obţinerea unui nou titlu (al treilea cu românul pe bancă), urcând pe locul doi, la trei puncte de liderul Al Jazira.

În schimb, Dan Petrescu n-are un obiectiv clar în campionat, concentrându-se mai mult pe câştigarea Cupei Preşedintelui, competiţie în care Al Nasr e calificată în semifinale.

Au debutat Sânmărtean şi Lazăr

simeon stalpnicul png

Transferaţi în această iarnă în Arabia Saudită, respectiv Qatar, Lucian Sânmărtean şi Valentin Lazăr au avut ocazia vineri să debuteze pentru noile lor echipe. Astfel, echipa pregătită de Costel Gâlcă, Al Taawon, a câştigat un meci de Cupă (1-0) beneficiind din plin de aportul “Magicianului” Sânmărtean. Intrat pe teren în minutul 76, acesta a bătut perfect cornerul din prelungiri din care fostul dinamovist Machado a punctat decisiv.

În Qatar, Vali Lazăr a fost titular la debutul pentru gruparea Al Sailiya, învingătoare (1-0) în meciul de campionat cu Umm Salal. E o victorie extrem de importantă pentru echipa românilor Lazăr şi Grigore în lupta pentru evitarea retrogradării.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg