«Ţânţarul» îşi face pensiune lângă cetate

Ultima actualizare:

    Cornel Ţălnar
Cornel Ţălnar

Cornel Ţălnar (54 ani) s-a retras în oraşul natal, Alba Iulia, pentru a-şi putea coordona mai uşor afacerile pe care le are acolo. Antrenorul deţine baza sportivă „Winner’s Club Ţălnar”, care are două terenuri de tenis, un miniteren de fotbal şi o piscină, dar „Ţânţarul” visează la mai mult.

El are în plan să consolideze şi una dintre clădirile situate în centrul vechi al oraşului, lângă vestita Cetate „Alba Carolina", pentru a o transforma într-o locaţie de lux.

„La primăvară vreau să dau drumul unei pensiuni care se află lângă cea mai impresioantă cetate din ţara noastră. Va avea în jur de 20 de camere şi un SPA de lux special amenajat pentru clienţii care ne vor călca pragul", a dezvăluit tehnicianul planurile sale.

La sfârşitul acestei luni, Ţălnar va deschide şi o şcoală de fotbal care îi va purta numele.

„Acum se fac înscrierile şi îi voi da drumul la finalul lui noiembrie. Împreună cu mai mulţi antrenori tineri şi profesori de educaţie fizică, vrem să descoperim copii talentaţi din Alba Iulia.

Pentru început se pot înscrie toţi puştii până în 12 ani, iar peste un an se vor da nişte probe pentru a vedea cine are cu adevărat perspective", a declarat pentru Click! Cornel Ţălnar.

Cornel a antrenat doar cinci echipe

„Ţânţarul" şi-a început cariera de antrenor în 1995 la Inter Sibiu şi chiar dacă pregăteşte echipe de peste 15 ani, el a stat pe banca a doar cinci formaţii, dar pe care le-a condus în mai multe rânduri.

După Inter Sibiu a urmat Dinamo (4 mandate), apoi Universitatea Cluj (2 mandate), Ceahlăul ( un mandat, şapte sezoane) şi Dinamo II (2 mandate).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net