Tatăl, legendă rapidistă, fiul, dinamovist

image
Roberto Neagu s-a fotografiat lângă autocarul ehipei pentru care speră să joace în viitor

Alexandru Neagu este un simbol al Rapidului, fostul atacant evoluând toată cariera sa doar în tricoul alb-vişiniu. A strâns 286 de partide în campionat şi a înscris 110 goluri pe parcursul a 13 ani. A fost visul tatălui său să-l vadă jucând pentru Rapid şi a murit în 2010 cu gândul ca generaţie următoare să-i calce pe urme. N-a fost să fie.

Roberto Neagu, puştiul în vârstă de nouă ani al legendei rapidiste are altă simpatie. Chiar dacă a fost ţinut în braţe de Săpunaru, care l-a şi ajutat în trecut pe el şi familia lui, sau de Adrian Iencsi, alt simbol al giuleştenilor, copilul a transformat vişiniul în roşu.

Asta pentru că zilele trecute, mama sa a postat pe contul comun de Facebook câteva fotografii făcute lângă stadionul din Ştefan cel Mare, în care Roberto apare sărutând emblema câinilor de pe autocarul echipei sau la picioarele statuii lui Cătălin Hâldan, simbol al lui Dinamo. Imediat, pe site-ul de socializare s-a iscat o polemică despre trădarea copilului.

Mama sa, Cristina, a declarat pentru Click! că e alegerea lui Roberto şi se datorează ataşamentului şi simpatiei pe care o are pentru Lupu şi Torje, dar şi pentru faptul că puştiul e aproape să şi joace fotbal în curtea lui Dinamo, care vrea să-l transfere de la Şcoala de Fotbal Termo.

Cu cuvintele sale, Roberto a şi compus un răspuns pentru toţi criticii săi. „Vreau să le spun tuturor rapidiştilor că echipa îşi are locul ei in inima mea, chiar dacă ţin şi voi ţine cu Dinamo în continuare. Iar celor care m-au jignit le transmit că am fost născut şi crescut în Giuleşti, în adevăratul sens al cuvântului. Şi nu în ultimul rând că aşa am fost educat de tati, să nu urăsc echipele rivale. Pe vremea lui nu era aşa. Niciodată nu ştii unde vei juca", a spus acesta.

Edan, fiul lui Piţurcă, este deja legitimat la copiii lui Dinamo

image
Roberto Neagu s-a fotografiat lângă autocarul ehipei pentru care speră să joace în viitor

Roberto Neagu nu este singurul fiu care îşi trădează trecutul tatălui. Edan, fiul lui Victor Piţurcă şi Vicăi Blochina, a ignorat faptul că tatăl său a făcut carieră la Steaua atât ca antrenor, cât şi ca jucător, şi a ales să-şi facă junioratul tot la Dinamo. Edan s-a înscris la începutul acestui an la o grupă de copii şi juniori a „câinilor" şi se simte şi el foarte confortabil în alb şi roşu.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
sedinta guvern jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg