Tătărușanu, dorit înapoi la națională

Selecționerul Edi Iordănescu este decis să cheme la națională cei mai în formă jucători pentru meciurile naționalei din primăvară și pentru aceasta va merge să discute cu stranierii în țările în care aceștia activează. Prima oprire va fi Italia.

Tătărușanu a apărat poarta formației AC Milan în câteva meciuri (FOTO: EPA)
Tătărușanu a apărat poarta formației AC Milan în câteva meciuri (FOTO: EPA)

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, fiul lui Anghel Iordănescu a declarat că intenționează să meargă mai întâi în Peninsulă pentru că acolo este un număr mai mare de sportivi români aflați pe lista lărgită pentru convocarea la națională. Mai mult, el va încerca să îl convingă și pe portarul lui AC Milan, Ciprian Tătărușanu, să revină sub tricolor. ”În ceea ce-l priveşte pe Tătăruşanu, voi deschide un canal de discuţie cu el să văd viziunea lui. Dar sunt decizii personale”, a declarat antrenorul. El spune că va sta opt zile în Peninsulă. ”Vor fi opt zile în Italia. Patru de Serie A, patru de Serie B, la jucătorii noştri. M-a ajutat puţin şi programul, calendarul. La Sassuolo voi fi la antrenamente, la Inter - Sassuolo e primul meci. Discuţiile cu Chiri vreau să fie mai profunde, să clarificăm anumite aspecte, să analizăm. Voi ajunge la Parma, la Atalanta, la Cagliari, la Pisa, încerc să-i cuprind cât mai bine şi după jocurile amicale voi mai face o deplasare în Turcia, apoi Grecia, pentru că avem jucători”, a mărturisit Edi Iordănescu.

El a dezvăluit și ce aspecte îl interesează cel mai mult din această ”excursie”: ”Vreau să văd sarcinile pe care le au, structura lor de joc. Timpul va fi inamicul meu, sunt obişnuit să lucrez zilnic cu jucătorii mei. Acum trebuie să optimizez totul”, a mai spus Edi Iordănescu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net