Torje le-a ţinut piept starurilor Barcelonei

Piţurcă primeşte numai veşti bune înaintea barajului cu Grecia. Oamenii săi de bază fac senzaţie în competiţiile puternice din Europa. Unul dintre ei e micuţul mijlocaş Gabi Torje. A aflat cu o zi înainte că va fi titular în derby-ul cu "maşinăria" Barcelonei şi nu a dezamăgit, iar cifrele o arată: a recuperat cinci baloane, a tras de două ori la poartă şi pentru a fi stopat a fost faultat de trei ori, Dani Alves şi Messi reuşind doar aşa să-l stopeze.

Mai mult, a fost folosit ca mijlocaş stânga, post diamteral opus faţă de poziţia sa obişnuită în teren, şi s-a luptat direct cu Dani Alves şi Alexis Sanchez, uneori şi cu Messi. A fost apreciat de fani şi presă şi pare că şi-a câştigat locul de titular, mai ales că în faţa Barcelonei a evoluat tot meciul.

Piţurcă are motive de mândrie şi cu Alex Maxim. La Stuttgart, în fiecare etapă, reuşeşte un gol sau o pasă de gol. Aşa s-a întâmplat şi cu Borussia Dortmund, golul şvabilor fiind marcat de Haggui din pasa sa, dar echipa sa a fost învinsă cu 6-1. Oricum, Maxim e un profesionist, i-a cursuri intense de germană pentru a putea comunica perfect cu cei din staff şi le-a transmis deja ziariştilor nemţi ţelul său: "Sunt hotărât să ajung la Mondialul din Brazilia".

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
EUROFIGHTER jpg
Omar Nicolas Govea Garcia si Alexandru Iacob in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si CS Mioveni FOTO SportPictures
image
image
image
image
Irina Begu, EPA jpg
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg