Trei secrete ale eroului brazilian al lui Dinamo


  Rivaldinho şi explozia de bucurie după marcarea primului gol în RomâniaFOTOGRAFII: Sportpictures.eu
Rivaldinho şi explozia de bucurie după marcarea primului gol în RomâniaFOTOGRAFII: Sportpictures.eu

Dinamo s-a impus categoric, 2-0, în faţa celor de la CFR Cluj, echipă împotriva căreia nu mai câştigaseră de patru meciuri. Nemec şi Rivaldinho au semnat golurile primului succes al ”câinilor” din play-off.

Partida de pe Arena Naţională era de totul sau nimic pentru clujeni, care veneau la Bucureşti cu speranţe mari, un succes menţinându-i în lupta pentru titlu. Din păcate pentru elevii lui Vasile Miriuţă, lucrurile nu au stat deloc aşa cum şi-au dorit ei. Nemec a deschis scorul, iar brazilianului Rivaldinho a majorat diferenţa. De altfel, acesta a fost şi scorul final al partidei, care l-a avut pe fiul celebrului Rivaldo în prim-plan.

Gol pentru tata. Puştiul de 21 de ani a marcat pentru prima dată într-un meci oficial de când a venit la Dinamo, iar golul i l-a dedicat părintelui său.  ”Sunt foarte fericit că am înscris primul gol pentru Dinamo, în ultimul meci am avut doar bară. I-am trimis tatălui meu un link cu meciul înainte de joc, o să vorbesc cu el să văd dacă a văzut meciul, oricum o să îi trimit link cu golul. Încerc sa fiu un copil bun, să fie mândru de mine, lui îi datorez totul”, a declarat brazilianul. 


  Brazilianul a stabilit scorul final cu o lovitură de cap
Brazilianul a stabilit scorul final cu o lovitură de cap

Răspunsul lui Rivaldo. Fostul mare fotbalist brazilian s-a bucurat enorm de reuşita fiului său. Aflat la mii de kilometri depărtare, acesta a privit meciul pe internet, iar la finalul jocului i-a transmis băiatului un mesaj pe o reţea de  socializare. “Felicitări, fiul meu, pentru victorie şi pentrul primul din multele goluri în tricoul echipei Dinamo! Dumnezeu să te binecuvânteze mereu!”, a postat Rivaldo senior, pe contul său de Facebook, împreună cu înregistrarea reuşitei lui Rivaldinho.

Soţia, mereu cu el. Deşi la vârsta la care alţii se bucură din plin de libertate şi îşi trăiesc viaţa la maximum, Rivaldinho a decis să-şi asume responsabilităţile unui cap de familie. Vara trecută, el şi iubita lui au făcut nunta, eveniment care a avut loc la Sao Paolo şi la care au participat câteva sute de invitaţi. Fotbalistul se ştie cu Gabriela din adolescenţă, dar  se iubesc de patru ani. Fata l-a însoţit peste tot pe brazilian, mergând cu el şi în Portugalia, când atacantul a jucat la Boavista, iar acum venind la Bucureşti.


  Rivaldinho s-a însurat la Sao Paolo
Rivaldinho s-a însurat la Sao Paolo
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg