UEFA l-a confundat pe Răzvan cu Mircea Lucescu

image
Forul continental i-a penalizat pe PAOK şi pe antrenorul român al acesteia pentru indisciplina din Liga Europa, dar a făcut o gafă de proporţiifoto: EPA

PAOK Salonic a stat la mâna adversarelor în ultima etapă din faza grupelor Ligii Europa, o victorie a lor cu BATE Borisov nefiind suficientă pentru calificare decât dacă Chelsea câştiga la Videoton.

Pentru a avea un avantaj faţă de unguri, grecii s-au gândit la o bagabonţeală de tip balcanic şi au întârziat intenţionat startul partidei lor cu bieloruşii, astfel încât meciul de la Videoton să se încheie înaintea celui de la Salonic. UEFA n-a gustat strategia şi Corpul de Control, Etică şi Disciplină a decis ieri penalizarea vinovaţilor. Amenda de 20.000 de euro a luat-o pe persoană juridică PAOK, dar funcţionarii de la Nyon au încurcat persoana fizică. Astfel, avertismentul a fost scris pe numele lui Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, nu pe cel al vinovatului real, Răzvan Lucescu, fiul acestuia. Ziarişti au râs de elveţieni şi au concluzionat o dată în plus că greşeli penibile se pot produce şi la case atât de mari.

image
Aşa arată documentul de pe site-ul UEFA care a stârnit hohote de râs atât în Elveţia, cât şi în Grecia
cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
camioane   shutterstock 1978869203 1 jpeg
Submarin rus din clasa Borei FOTO mil.ru/Wikipedia
image
image
image
image
Tragedie Indonezia, EPA jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg