Un român a vrut să-i spargă casa lui Mourinho! Antrenorul se uita la tv!

18 iulie 2016
article img
Portughezul e foatre nemulţumit că va trebui să joace un inutil meci de campionat foarte aproape de finala Ligii Europa, singura care îl mai poate duce în Liga CampionilorFoto: AP

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, urmărea finala Euro 2016, în timp ce un infractor, din câte se pare de origine română, a încercat să intre în casă, prin pivniţă. O menajeră l-a observat şi individul a fost repede reţinut de poliţişti.

Vila de 30 de milioane de euro a lui Mourinho e o ţintă pentru hoţi. Antrenorul se uita la tv, la finala Euro 2016, Portugalia câştigând în faţa Franţei. Dar, bucuria lustianului a fost precedată de un moment neplăcut. Un infractor a forţat uşa de la pivniţă, iar o menajeră l-a văzut şi a alertat forţele de securitate, care l-au prins şi l-au dat pe mâna poliţiei. 

Hoţul încercase să spargă mai multe case din zona exclusivistă din Londra, acolo unde locuieşte antrenorul, casa lui Mourinho fiind ultima pe listă.

The Sun spune că hoţul se numeşte Gabor Roman şi provine din Europa de Est, iar spaniolii de la AS susţin că e român. Hoţul a fost închis pentru patru săptămâni.