Ungurii şi-au schimbat antrenorul înaintea meciului cu "tricolorii"!


    România şi Ungaria şi-au împărţit punctele la Bucureşti şi Budapesta şi ambele vor merge cel mai probabil direct la turneul din Franţafoto: Mediafax
România şi Ungaria şi-au împărţit punctele la Bucureşti şi Budapesta şi ambele vor merge cel mai probabil direct la turneul din Franţafoto: Mediafax

Federaţia Ungară de Fotbal a anunţat pe site-ul oficial că oficialii de la Hertha Berlin nu sunt de acord ca Pal Dardai să fie şi selecţionerul naţionalei ţării sale. Astfel, noul antrenor al adversarilor noştrii din preliminariile Campionatului European din 2016 este germanul Bernd Storck.

În week-end a avut loc o întâlnire de urgenţă a conducerii federaţiei, programată după ce şefii nemţilor de la Hertha Berlin au informat că nu sunt de acord ca Dardai să rămână şi selecţioner pe parcursul contractului cu ei.

"În această situaţie, conducerea federaţiei a decis ca echipa să fie antrenată de Bernd Storck la ultimele patru meciuri din preliminarii", se arată pe site-ul forului din Ungaria.

Storck, selecţionerul Kazahstanului în perioada 2008-2010, a fost în acest an antrenorul naţionalei under 20 a Ungariei şi director sportiv al primei reprezentative ungare.

Pal Dardai, antrenorul echipei Hertha Berlin, pregătea echipa Ungariei din septembrie 2014.

Ungaria are programat următorul meci din preliminariile Euro-2016 la data de 4 septembrie, pe teren propriu, chiar în compania naţionalei României.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg