Universitatea Craiova joacă sâmbătă un meci decisiv la Cluj, cu CFR

Ultima actualizare:

    Craiova e obligată să se impună la Cluj, cu CFRFOTO: Sportpictures.eu
Craiova e obligată să se impună la Cluj, cu CFRFOTO: Sportpictures.eu

Play-off-ul se desfășoară într-un ritm amețitor, iar odată cu etapa a treia începem să avem și meciuri între pretendentele la titlu. Primul este programat sâmbătă, la Cluj.

CFR și Universitatea Craiova se vor întâlni într-un meci al ultimei speranțe pentru olteni. Aflați acum la 8 puncte de FCSB și la 7 de clujeni, elevii lui Marinos Ouzounidis nu au altă variantă decât victoria în Gruia dacă vor să rămână încă în lupta pentru titlu. Problema este că prima condiție pentru a obține un succes este ca echipa să marcheze, ori oltenii sunt foarte zgârciți la capitolul ăsta. Fostul internaținal Basarab Panduru a făcut o radiografie foarte bună a situației de la Craiova: ”Nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis. Betonând apărarea, ai stricat atacul. Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol şi ai reuşit, dar e foarte puţin fotbal ofensiv, jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus... nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe vreunul”, a declarat expertul Telekom Sport.

De partea cealaltă, clujenii vin după victoria de la Sepsi, 1-0, dar obținută la capătul unui joc denumit de antrenorul lor ”pragmatic”, adică fără nici un fel de valențe spectaculare. Chiar dacă are șapte puncte avans față de Craiova și chiar dacă oltenii par o echipă care nu prea mai sperie pe nimeni, Edi Iordănescu spune că nu se culcă pe o ureche și că nu i-a scos pe adversari din calcule. ”Ar fi un discurs de amator să spun că cei de la Craiova sunt ieșiți din lupta la titlu. Craiova e o echipă valoroasă, sigur vor veni foarte motivați. Dacă vom câștiga, luăm o opțiune serioasă în fața lor, însă nu-i exclud din luptă”, a declarat tehnicianul CFR-ului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net