Vedetele de la Inter se «ascund» în pădure

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Delegaţia lui Inter Milano va ajunge astăzi în România pentru turul cu Vaslui din play off-ul Ligii Europa, care se va disputa mâine seară la Piatra Neamţ, de la ora 21.45. Mobilizarea în Moldova pentru acest ­eveniment este una exemplară, gazdele încercând să le ofere italienilor cele mai bune condiţii pe durata şederii lor în ţara nostră.

Astfel, conducerea milanezilor a decis ca toată lumea să fie cazată în Bacău, la aproximativ 60 de kilometri de Piatra Neamţ, dar în hoteluri diferite. VIP-urile, în frunte cu preşedintele Massimo Moratti, dacă acesta va decide să facă deplasarea, vor dormi la hotelul unei baze de tenis, EMD, care aparţine lui Dumitru Sechelariu, fostul primar al oraşului, şi pe care l-au închiriat în întregime.

Jucătorilor li s-a pregătit însă ceva inedit, mult mai rustic şi cu iz naţional. Sneijder, Milito, Cambiasso urmează să fie cazaţi la hotelul Helen, situat la cinci kilometri de Bacău, în comuna Măgura, în mijlocul unei păduri de pini, semn că pe italieni i-a preocupat cel mai mult să aibă parte de linişte şi să nu fie asaltaţi şi deranjaţi de nimeni.

Italienii vor sta la un hotel la cinci kilometri de Bacău

simeon stalpnicul png

Preţul unei camere duble în acest stabiliment costă 70 de euro pe noapte, iar pentru 10 euro în plus, interiştii pot avea parte şi de piscină, jacuzzi, baie turcească şi saună finlandeză.

Italienii vor să treacă neobservaţi prin România şi au cerut managerilor hotelului să nu divulge nicio informaţie despre preferinţele culinare sau alte cerinţe speciale ale jucătorilor lui Andrea Stramaccioni.

Fotbaliştii lui Inter vor dormi şi vor mânca într-un decor luxos

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Inter vrea ca vizita în România să fie una fulger, iar pentru asta, staff-ul tehnic al echipei a decis ca jucătorii să nu efectueze niciun antrenament în ţara noastră.

Colegii lui Cristi Chivu vor face o şedinţă de pregătire în această dimineaţă, la Milano, iar la Bacău vor susţine doar o conferinţă de presă.

Adversarii Vasluiului se pot relaxa la piscină şi jacuzzi

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Întoarcerea în Italia este programată imediat după meci, iar şederea în România a interiştilor nu va însuma 30 de ore.

Chivu ratează întâlnirea cu socrii

Uşor accidentat, fundaşul român nu va face deplasarea la Piatra-Neamţ, oraş unde se simte ca acasă. Imediat după ce a aflat că Inter va juca împotriva Vasluiului la Piatra Neamţ, Cristi Chivu s-a gândit la faptul că soţia sa, Adelina, este născută chiar sub Pietricica.

„De ce îţi e frică nu scapi. Piatra Neamţ e un oraş care m-a adoptat după căsătoria cu Adelina", a recunoscut Chivu. Din păcate pentru el, fostul căpitan al naţionalei României va rata dubla cu vasluienii din cauza unei uşoare accidentări care îl chinuieşte în această perioadă.

Fundaşul lui Inter n-a fost trecut de antrenorul Stramaccioni pe lista trimisă la UEFA în vederea "dublei" cu Vaslui. Pentru a se recupera cât mai repede, Chivu s-a separat în ultimele zile de restul colegilor.

Joacă fără prime

Adrian Porumboiu a anunţat că vasluienii nu vor primi un bonus special dacă înving pe Inter, iar Şumudică va folosi cel mai bun „11".

„Partida cu Inter ne interesează cel mai mult şi vom folosi cea mai bună echipă! Şumudică nu e de capul lui, dar oricum nu folosea rezervele. Ce, el când mai joacă cu Inter?", a explicat patronul moldovenilor.

Apoi, a continuat: „Băieţii nu vor avea nicio primă specială...Nu aţi văzut ce noroc avem?! Noi jucăm cu Inter şi alţii joacă cu «Metale» şi «Ecrane»".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net