Veste bună pentru naţională: returul barajului s-ar putea juca la Bucureşti!

Imediat după calificarea României la baraj, presa din ţara noastră a început să facă tot felul de calcule în privinţa şanselor pe care le are naţionala noastră în acest play-off. Un singur lucru era cert înainte de tragerea la sorţi, anume că România va juca turul acasă, iar returul în deplasare, ţinând cont că prima noastră reprezentativă nu face parte din urna capilor de serie. FIFA a modificat acest regulament şi a decis că echipele organizatoare ale meciurilor tur-retur se vor decide în funcţie de tragerea la sorţi, informează site-ul FRF.

Astfel, ţara care va trasă prima din urnă va disputa primul meci pe teren propriu, iar returul îl va juca în deplasare. În funcţie de această tragere la sorţi, România va avea şansa să joace primul meci în deplasare, iar returul acasă, ceea ce este un avantaj uriaş, ţinând cont că tricolorii ar putea beneficia de suportul propriilor fani la meciul decisiv pentru calificarea la Mondiale.

"Tragerea la sorţi va însemna împerecherea a câte unei naţionale din fiecare urnă, cele două bile urmând a fi plasate într-o a treia urnă, centrală. Prima echipă extrasă din această din urmă urnă va fi gazda jocului din cadrul primei manşe, programată în ziua de 15 noiembrie. Desigur, cea de-a doua reprezentativă extrasă va găzdui manşa secundă, ce va avea loc pe 19 noiembrie", informează FRF.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
balasoiu fb jpg
ciuca ciolacu foto mediafax
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg