Veşti bune pentru selecţioner: Pantilimon şi-a revenit!


    Pantilimon e apt pentru duelurile din preliminariile EURO 2016 cu Ungaria şi Grecia
Pantilimon e apt pentru duelurile din preliminariile EURO 2016 cu Ungaria şi Grecia

Costel Pantilimon a apărat buturile lui Sunderland în amicalul disputat cu FC Toronto, 2-1, şi a avut două parade excelente. Anghel Iordănescu e fericit că are poarta securizată în „dubla” României din toamnă.

Englezii au câştigat testul cu trupa din Toronto, graţie formei de zile mari a românului şi a reuşitelor lui Jermain Defoe. Însă, cel mai important pentru noi e că Costel Pantilimon e din nou apt de joc. S-a întors pe teren după o pauză de două luni.

În mai a jucat contra lui Arsenal, 0-0, în meciul care a însemnat salvarea lui Sunderland de la retrogradare şi s-a accidentat la genunchiul stâng. A avut nevoie de o lungă perioadă de refacere şi a ratat ultima etapă din campionatul englez, cu Chelsea, dar şi confruntarea României cu Irlanda de Nord, 0-0, din iunie, din preliminariile Campionatului European 2016.

Acum selecţionerul Anghel Iordănescu se va putea baza pe serviciile portarului de 28 de ani, mai ales că urmează două jocuri importante. La data de 4 septembrie vom întâlni Ungaria şi la o distanţă de trei zile vom da piept cu Grecia, “tricolorii” fiind acum liderii grupei, cu 14 puncte. Altfel, goalkeeperul ce a fost declarat cel mai bun din istoria lui Sunderland va mai juca unele amicale, cu Doncaster şi Hannover 96, după care va începe sezonul oficial la data de 8 august. Atunci echipa sa va evolua în deplasare la rivala Leicester.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png