Vica Blochina: «Mereu i-am purtat noroc lui Piţurcă!»

simeon stalpnicul png

Talismane, amulete, superstiţii? Nimic! Doar un om care poartă noroc! Pentru Victor Piţurcă această persoană este Vica Blochina, fosta sa iubită şi femeia cu care se războieşte prin tribunale de doi ani. Când vine însă vorba de echipa naţională, lucrurile se schimbă radical, iar scandalurile se şterg cu buretele.

Piţurcă are parte de susţinerea unui om la care sigur nu se aştepta sau nu spera. Vica, marea lui iubire, este cu ochii pe el la meciurile naţionalei. Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2 a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! faptul că ratează rar meciurile „tricolorilor": "Eu am învăţat cum stau lucrurile cu fotbalul de la Piţi. Nu pot spune că sunt la curent cu noutăţile de la echipele de club, pentru că nu mă interesează în mod deosebit, dar partidele naţionalei nu prea le pierd. Am emoţii când joacă naţionala, mai ales când îl văd pe Piţi".

Vica Blochina a “tremurat” 90 de minute pentru naţionala lui Piţurcă

simeon stalpnicul png

Frumoasa blondă este şi talismanul selecţionerului: "Să ştii că îi port noroc! Toate meciurile pe care le-am văzut, le-a câştigat. Eram sigură că o să bată şi Estonia şi că România va ajunge la baraj. Cu puţin noroc şi ambiţie, pentru că îl ştiu pe Piţi cât de ambiţios poate fi, echipa va trece şi de baraj şi va ajunge la Mondiale. Mi-aş dori tare mult asta şi pentru România, dar şi pentru Piţi".

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg